Footballový boulevard - středa 21.02.2024

Aston Villa nechce otálet s nabídkou za vycházející izraelskou hvězdičku, vedení Leverkusenu je nadále přesvědčeno o setrvání svého kouče a Reds hodlají v následujícím přestupovém období zlákat lídra defenzivy londýnských Orlů. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - středa 21.02.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Liverpool by se v létě rád posílil o obránce Crystal Palace Marca Guehiho. (The Daily Telegraph)

PSG se zaměřila na útočníka Marcuse Rashforda z Manchesteru United, dorazit by do Paříže mohli i Victor Osimhen a Gavi. (iSport)

Sportovní ředitel Bayeru Leverkusenu Simon Rolfes nadále věří, že Xabi Alonso v létě nikam neodejde. (Daily Mirror)

Manchester United a Liverpool se hodlají v létě utkat o služby čtyřiadvacetiletého záložníka Atalanty Bergamo Edersona. Kolem Brazilce ale krouží také Arsenal, Newcastle či Tottenham. (Gazzetta dello Sport)

Pokud chtějí Rudí ďáblové získat obránce Juventusu Turín Bremera, musí si připravit minimálně 70 milionů eur, tedy téměř 60 milionů liber. (Calciomercato)

Místopředseda Fulhamu Tony Khan nevyloučil letní odchod portugalského záložníka Joaa Palhinhy. (Talksport)


Zdroj: Fulham FC

Manchester United bude opět zkoumat možnost získat Harryho Kanea. Na Old Trafford by rád dotáhl i Frenkieho de Jonga, jehož situace je v Barceloně značně nejistá. (Football Transfers)

Aston Villa se bude snažit co nejdřív zlákat Oscara Gloukha ze Salcburku. Za Izraelce hodlá nabídnout 17 milionů liber. (Ekrem Konur)

Guardiola vychvaloval Toneyho i celý Brentford. Proč nehrál De Bruyne?