Footballový boulevard - středa 24.01.2024

Sheffield má blízko k zisku gólmana Atlétika Madrid, Rudí ďáblové stojí o útočníka Bayernu Mnichov a Al-Nassr cílí na dvojici z Manchesteru. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - středa 24.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Al-Nassr připravuje velmi odvážnou nabídku za dvojici z Manchesteru United. Získat chce Casemira a také Aarona Wan-Bissaku. (Daily Mail)

Tottenham odmítl nabídku Al-Nassru za pravého obránce Emersona Royala. Saúdové nabízeli pouze 20 milionů liber. (The Daily Telegraph)

Odehrál Martial svůj poslední zápas za United? Odejít nechce, přivodil si ale další zranění

Victor Osimhen naznačil, že v létě chce odejít z Neapole. O pětadvacetiletého útočníka dlouhodobě stojí Chelsea, Manchester United a Real Madrid. (90min)

Anglický útočník Mason Greenwood má být velmi blízko k letnímu přestupu do Barcelony. (The Sun)

Giovanni Reyna by mohl druhou část letošního ročníku strávit na hostování v Nottinghamu Forest. (The Athletic)

Roy Hodgson má po špatných výsledcích Crystal Palace nůž na krku. Odvolán může být klidně v následujících týdnech. (The Guardian)

Leandro Dendoncker míří na hostování do Neapole. Ta jej navíc za necelých 8 milionů liber může v létě získat natrvalo. (Fabrizio Romano)

Chelsea nadále pozorně sleduje nespokojeného francouzského útočníka Karima Benzemu. (The Guardian)

Stoper londýnské Chelsea Trevoh Chalobah je hlavním přestupovým cílem Fulhamu. (Teamtalk)

O čtyřiadvacetiletého beka se ovšem zajímá také Nottingham Forest, který potřebuje výrazně posílit svou defenzivu. Hráči nabízí půlroční hostování. (The Sun)

Rudí ďáblové zacílili na Erica Maxima Choupa-Motinga z Bayernu Mnichov a také na záložníka ve službách Sportingu Lisabon Marcuse Edwardse. (Football Transfers)


Zdroj:
Profimedia

Teprve osmnáctiletý anglický záložník Alfie Harrison má blízko k přesunu z Manchesteru City do Newcastlu. (The Athletic)

Osmadvacetiletý chorvatský brankář Ivo Grbič míří z Atlétika Madrid do Sheffieldu United. (Daily Mail)

ROBERTSON SE BLÍŽÍ NÁVRATU, U SALAHA JE LIVERPOOL V NEJISTOTĚ