Footballový boulevard - středa 27.12.2023

Erling Haaland se chystá vydat svou vlastní značku, Tottenham obnovil zájem o beka Liverpoolu a mistr se přiblížil k zisku další vycházející hvězdy. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - středa 27.12.2023

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Přestup Evana Fergusona do Tottenhamu je nereálný, i proto Kohouti hodlají zaútočit na Dominica Solankeho z Bournemouthu. (The Sun)

Claudio Echeverri se přiblížil k přestupu do Manchesteru City za 15 milionů liber. (The Daily Telegraph)

Julian Alvaréz je v Manchesteru City šťastný a spekulacím ohledně jeho přestupu do Realu Madrid nevěnuje pozornost. (Daily Mirror)

Vito Mannone se dle svých zkušeností domnívá, že by Aaron Ramsdale měl co nejdříve Arsenal opustit. (The Sun)

Tottenham obnovil svůj zájem o Joea Gomeze, Liverpool jej ale po posledním zlepšení pravděpodobně neprodá. (Daily Mail)

Erling Haaland požádal o ochrannou známku pro své iniciály EBH. Rád by totiž uvedl svou vlastní značku oblečení. V současné chvíli ale tuto známku vlastní někdo jiný. (The Sun)


Zdroj: 
Fotballandslaget

Nottingham Forest by byl rád, kdyby byl rozhodčí Rob Jones vyloučen z listiny arbitrů po chybě při vyloučení Willyho Bolyho. (The Daily Telegraph)

Nuno Espirito Santo nabádá své hráče, aby výrazně zlepšili své výkony. Především poté brankáři Matt Turner a Odysseas Vlachodimos. (Daily Mail)

Novým cílem pro Tottenham se stal nadějný záložník belgický Antverp Arthur Vermeeren. (The Sun)

Bývalý sportovní ředitel Liverpoolu Julian Ward údajně nemá daleko k angažmá v Manchesteru United. (The Daily Telegraph)

Semafor 18. kola Premier League: Straky v depresi, uklidnění pro Kompanyho a fantastická odpověď Kladivářů na pohárový nezdar