Footballový boulevard - pondělí 25.12.2023

Newcastle hodlá lovit v Salernitaně, Citizens se dohodli na přestupu vycházející hvězdy a Ole Gunnar Solskjaer má blízko k návratu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 25.12.2023

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Manchester City je blízko k dohodě s River Plate, k anglickému mistrovi by tak měl dorazit teprve sedmnáctiletý útočník Claudio Echeverri. (Fabrizio Romano)

Záložník Fluminense André je v hledáčku Barcelony, Manchesteru City, Liverpoolu a také Fulhamu. (Mundo Deportivo)

Počet zahraničních hráčů v Saudi Pro League se zvýší z osmi na deset a Premier League tak bude čelit další vlně odchodů. (The Daily Telegraph)

Joshua Kimmich přitahuje zájem Liverpoolu a nově také Manchesteru United. (Fichajes)

Eddie Nketiah může odejít z Arsenalu za rovných 40 milionů liber. O anglického útočníka se zajímají West Ham, Brentford a Crystal Palace.
(Football Insider)

Novým přestupovým cílem Manchesteru United pro nadcházející měsíc je křídelník Rayan Cherki z Lyonu. (Football Transfers)

Joao Cancelo může v Barceloně zůstat natrvalo, vedení Citizens ale požaduje 26 milionů liber. (Sport in Spanish)

Na seznamu možných posil Newcastlu jsou Lorenzo Pirola, Lassana Coulibaly a Boulaye Dia, tedy hráči italské Salernitany. (TeamTalk)

Agent Victora Osimhena vyloučil, že by nigérijský útočník měl v dohledné době Neapol opustit. (Corriere dello Sport)

Amad Diallo se chystá na další hostování, z Old Trafford by měl tentokrát odejít do Southamptonu. (Football Insider)


Zdroj: Profimedia

Bývalý manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer by měl v nejbližších hodinách převzít turecký Besiktas. (Daily Mirror)

Eddie Howe chce po neuspokojivých výsledcích zapracovat na posílení kádru. V tomto týdnu bude jednat s ředitelem Danem Ashworthem. (Newcastle Chronicle)

Citizens získají útočníka Claudia Echeverriho za 21,4 milionu liber a okamžitě jej pošlou zpět do River Plate na hostování. (The Times)

Neodpískaná penalta, zlomená klíční kost i strach o Díaze. Klopp po další remíze spokojen být nemůže