Footballový boulevard - pondělí 13.11.2023

V Manchesteru to ke změně zatím nespěje, Arsenal se obává o svého útočníka a Thiago Silva by se mohl v Londýně ještě zdržet. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 13.11.2023

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Pep Guardiola trvá na tom, že nemá problém s manažerem Chelsea Mauriciem Pochettinem, ačkoliv po včerejším utkání nedošlo k podání rukou. (Daily Mirror)

Sir Jim Ratcliffe si za 1,3 miliardy liber má pořídit 25 procent Manchesteru United. Ždáný dokument ale v rámci tohoto obchodu zatím podepsán nebyl. (Daily Mail)

Navzdory zranění odcestoval Gabriel Jesus do Brazílie a jeho start v reprezentaci je možný. (The Sun)

Patnáctiletý syn Thiaga Silvy by mohl být klíčem k tomu, aby zkušený brazilský bek prodloužil kontrakt s Blues. (Daily Express)

Sportovní ředitel Crystal Palace Dougie Freedman má namířeno do jedné z hlavních rolí v Manchesteru United. (Daily Mirror)

Andrey Santos se předčasně vrátí z hostování v Nottinghamu Forest do Chelsea. Na City Ground dosud odehrál jen sedm ligových minut. (Daily Express)

Mauricio Pochettino se omluvil Anthonymu Taylorovi a Pepu Guardiolovi za to, že v utkání proti City překročil meze svého chování. (The Daily Telegraph)

Arsenal připravuje zimní přestup Juliana Brandta z Borussie Dortmund. (Daily Mirror)


Zdroj:
Borussia Dortmund

Jude Bellingham kvůli poraněnému ramenu nehrál o víkendu v utkání proti Valencii a je otázkou, zda bude připraven na kvalifikační duely Anglie. (The Times)

Semafor 12. kola Premier League: Salah krok od nesmrtelnosti, defenziva City zažila nečekaný kolaps a Racci nadále bez vítězství