Vedení United prodloužilo smlouvu s Rashfordem. Útočník se Rudým ďáblům upsal do roku 2028

Manchester United podepsal novou smlouvu s útočníkem Marcusem Rashfordem. Angličan, který zažil svou životní sezonu, s Rudými ďábly prodloužil do konce června roku 2028. Klub o tom informoval na svých webových stránkách, pro které se k podpisu vyjádřil samotný hráč i ředitel klubu.

Vedení United prodloužilo smlouvu s Rashfordem. Útočník se Rudým ďáblům upsal do roku 2028

Rashford v minulé sezoně za United v 56 soutěžních zápasech nastřílel 30 branek a pomohl týmu k triumfu v Ligovém poháru a třetímu místu v Premier League, které týmu zajistilo účast v Lize mistrů.

Rashford je odchovancem United a celkem za klub odehrál 359 zápasů, dal 123 gólů a v roce 2017 s klubem vyhrál Evropskou ligu. S anglickou reprezentací byl před dvěma lety druhý na mistrovství Evropy.

"Přidal jsem se k United jako sedmiletý kluk s velkým snem. Pokaždé, když jsem měl tu čest obléknout náš dres, poháněla mě stejná vášeň, pýcha a odhodlání uspět," komentoval hráč pro webové stránky klubu svůj podpis a dodal: "Jako celoživotní fanoušek United, znám zodpovědnost, která se pojí s reprezentováním tohoto loga. Mohu vás ujistit, že ze sebe vydám vše, abych týmu pomohl k dosažení všeho, čeho je schopen."

K podpisu smlouvy se vyjádřil i ředitel klubu John Murtough: "Od té doby, co se k nám před 18 lety Marcus přidal, ztělesňoval vše, co je potřeba, aby hráč Manchesteru United uspěl. Má neskutečný talent, ale také pokoru a zapálení. Jak vstupuje do svých nejlepších let, víme, že se od něj můžeme dočkat dalších věcí."