Mladý albánský zázrak je nadšen, že si ho Blues ze Stamford Bridge zavázali až do roku 2026

Forvard Armando Broja, jenž patří Chelsea a právě teď je považován za jednoho z nejlepších ofenzivních teenagerů, které nabízí Starý kontinent, podepsal na Stamford Bridge novou pracovní dohodu, jež ho v klubu udrží až do léta roku 2026.

Mladý albánský zázrak je nadšen, že si ho Blues ze Stamford Bridge zavázali až do roku 2026

Mladý střední útočník, jemuž bude letos v září teprve 20 let, v uplynulé sezoně hostoval ve Vitesse Arnhem a v Eredivisii si připsal 34 startů, které se mu podařilo přetavit v 11 přesných zásahů.

Svému klubu pomohl ke čtvrtému místu v ligové tabulce a také k vítězství v Nizozemském poháru, v němž si Vitesse poradilo s favorizovaným Ajaxem Amsterdam.

"Jsem opravdu nadšený, že mohu s Chelsea podepsat novou smlouvu. Když jsem prošel její akademií, loňský debut v prvním týmu Blues byl pro mě velmi speciální moment," zavzpomínal si Broja, jehož tržní cena je v tuto chvíli "jen" 3 miliony eur.

"Chci stavět právě na těchto základech a opravdu se těším na progres a další vývoj v nadcházejících letech v barvách Chelsea," přidal albánský reprezentant.

Že by už si ho Thomas Tuchel ponechal na Stamford Bridge pro ročník 2021/2022, nebo čeká mladíka ještě jedno zapůjčení? Rozhodne i právě probíhající letní příprava (Blues se mimo jiné přátelsky utkají s Bournemouthem, Arsenalem i Tottenhamem) a jeho dopad...

Giroud: Nechci nás dostat pod tlak ještě před sezonou, ale letos budeme bojovat o titul