Footballový boulevard – neděle 26.11.2017

Chelsea chce přivést Jacka Butlanda ze Stoke, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 26.11.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


PSG je momentálně hlavním favoritem na zisk Alexise Sáncheze z Arsenalu, francouzský celek jím chce zalepit díru po Neymarovi, který nejspíš v létě odejde do Realu Madrid. (Sunday Mirror)

Na odchodu z Arsenalu je téměř určitě i Mesut Özil, který by měl co nevidět zahájit jednání s Barcelonou. O hráče však jeví zájem taky Manchester United. (Sun on Sunday)

Jelikož se Chelsea zatím nedaří prodlužit smlouvu s brankářem Thibautem Courtoisem, zvažuje, že koupí Jacka Butlanda ze Stoke. (Mail on Sunday)

Arsenal v lednu podá další nabídku na Thomase Lemara z Monaka, ale bude té méně, než nabízel v létě – tedy méně než 90 milionů liber. (Mail on Sunday)

Obránce Sergio Ramos nabádá Real Madrid, aby koupil brankáře Davida De Geu z Manchesteru United – ať to stojí, co to stojí. (Talksport)

Newcastle chce na hostování přivést obránce Luka Shawa z Manchesteru United, který se na Old Trafford velmi trápí. (Sunday Mirror)

[break]

OSTATNÍ FÁMY


Pokud bude Everton nadále lanařit kouče Marca Silvu, podá na něj Watford stížnost u vedení Premier League. (Sunday Times)

Toffees ale rozkládají také vnitřní rozbroje – zatímco majitel klubu Farhad Moshiri chce na lavičku velké a slavné jméno, předseda Bill Kenwright preferuje mladého talentovaného kouče. (Sunday Mirror)

Kouč Mauricio Pochettino prohlásil, že jeho tým sobotní remízou s West Bromwichem ztratil naději na titul. (Sunday Telegraph)

Dočasný kouč West Bromwiche, Gary Megson, přiznal, že před sobotním utkání Baggies proti Tottenhamu telefonoval s vyhozeným trenérem Tonym Pulisem. (Sky Sports)

... A JEDNA NAKONEC


Podle kouče Josého Mourinha se jeho Manchester United nemohl proti Brightonu prosadit, protože měl na hřišti až příliš mnoho útočníků. (Observer)

Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – sobota 25.11.2017