Footballový boulevard – pátek 1.9.2017

Útočníka Oliviera Girouda do Evertonu nepustila manželka, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 1.9.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Brazilský útočník Neymar tvrdí, že jeho kamarád Philippe Coutinho je prý velice rozhořčený z neuskutečněného přestupu z Liverpoolu do Barcelony. (Daily Mail)

Coutinho ale stále může přestoupit, jelikož ve Španělsku se přestupové okno uzavře až v pátek o půlnoci. (Daily Express)

Liverpool je ochoten Coutinha do Barcelony pustit, ale ne dřív než příští léto. (Sport)

Barcelona si jako alternativu za Coutinha vyhlédla v Arsenalu Mesuta Özila, jehož si Gunners cení na 55 milionů liber. (Cadena Cope)

Manchester City se zlobí na Arsenal, že neměl za Alexise Sáncheze náhradu a Chilan tak nemohl zamířit k Citizens. (ESPN)

Záložník Ross Barkley odmítl přestup do Chelsea zčásti i kvůli tomu, že jej klub nenechal jednat s Tottenhamem. (Guardian)

Pokud se Emre Can rozhodne neprodloužit smlouvu v Liverpoolu, je předběžně dohodnutý na odchodu do Juventusu Turín. (Calciomercato)

Everton chtěl získat na hostování obránce Thomase Vermaelena, ale Barcelona transfer odmítla. (Liverpool Echo)

Útočník Olivier Giroud nepřestoupil z Arsenalu do Evertonu, protože si to nepřála jeho žena. (Daily Star)

[break]
Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp údajně chtěl získat křídelníka Alexe Oxlade-Chamberlaina už tři roky. (Daily Express)

Brankář Tim Krul prohlásil, že opustil Newcastle kvůli tomu, že trenér Rafael Benítez chtěl jít „jiným směrem“. (Newcastle Chronicle)

Bournemouth neuspěl u Leicesteru s nabídkou ve výši 25 milionů liber za křídelníka Demaraie Graye. (Sky Sports)

Záložník Steven Defour prý nemá problém se setrváním v Burnley, byť jej čeká nejistá budoucnost v týmu. (Burnley Express)

Osmnáctiletý záložník Tottenhamu Marcus Edwards odmítl několik nabídek na hostování a chce se poprat o místo v sestavě. (Guardian)

Bournemouth odmítl nabídku Wolves ve výši 15 milionů liber za útočníka Benika Afobeho. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC

Trenér Arsenalu Arsene Wenger v roce 2002 údajně odmítl šanci nahradit v Manchesteru United Alexe Fergusona. (Manchester Evening News)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 31.8.2017