Footballový boulevard – neděle 23.7.2017

Manchester United se snaží získat Marca Verrattiho z PSG, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 23.7.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Barcelona je připravená za Philippa Coutinha z Liverpoolu nabídnout až 80 milionů liber. (Sunday Mirror)


Podle kouče Jürgena Kloppa je však Coutinho v Liverpoolu spokojený, takže jeho odchod z klubu neočekává. (ESPN FC)

Barcelona věří, že příchod Coutinha by mohl k setrvání přesvědčit Neymara, který stále laškuje s přesunem do PSG. (Mail on Sunday)

Trenér Arséne Wenger odmítl spekulaci, podle které je Alexis Sánchez blízko přestupu z Arsenalu do PSG. (Standard)

Chelsea v nejbližších 48 hodinách podá oficiální nabídku na Alexe Oxlade-Chamberlaina z Arsenalu, o hráče však jeví zájem také Manchester City. (Sunday Express)


Manchester United se snaží posílit střed zálohy – lanaří Erica Diera, Nemanju Matiće i Marca Verrattiho. (Guardian)

[break]
PSG však Verrattiho propustí jedině v případě, že United do Paříže na oplátku pošlou Anthonyho Martiala. (Sunday Mirror)

OSTATNÍ FÁMY


Nová posila Manchesteru United, obránce Viktor Lindelof, se prý pod koučem Josém Mourinhem zlepšuje „den co den“. (Manchester Evening News)

Záložník Kevin De Bruyne z Manchesteru City věří, že jeho reprezentační kolega Romelu Lukaku nastřílí v dresu Manchesteru United nejméně 20-25 gólů za sezónu. (Sunday Telegraph)

Obránce Kieran Trippier z Tottenhamu chce po odchodu Kyla Walkera do Manchesteru City převzít jeho místo v sestavě – nejen ve Spurs, ale také v anglické reprezentaci. (Guardian)

... A JEDNA NAKONEC

Alexis Sánchez by šel raději do Manchesteru City než PSG, a tak po francouzském celku žádá výplatu ve výši 500 000 liber týdně. (Sunday Mirror)


Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – sobota 22.7.2017