Footballový boulevard – sobota 22.7.2017

Chelsea za Nemanju Matiće požaduje 50 milionů liber, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 22.7.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Do hry o křídelníka Alexise Sáncheze z Arsenalu se nově vložil PSG, francouzský celek je za 28letého hráče ochoten zaplatit až 70 milionů liber. (Daily Mirror)


Manchester United nabízí za Nemanju Matiće z Chelsea asi 35 milionů liber, ale londýnský celek žádá více – nejméně 50. (Daily Mirror)

Barcelona nabízí Arsenalu svého záložníka, 24letého univerzála Rafinhu. (Sky Sports)

Chelsea by po příchodu Álvara Moraty ráda přivedla i Fernanda Llorenteho ze Swansea, ale velšský celek za 32letého dlouhána požaduje 30 milionů liber. (Independent)

Blues jeví zájem také o Alexe Oxlade-Chamberlaina, 23letého záložníka Arsenalu, kterému příští rok končí smlouva. (Sky Sports)

Záložník Jack Wilshere nejspíš toto léto opustí Arsenal, mezi nekonečné zájemce o jeho služby se nově přidala i Swansea. (Daily Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC

Tottenham na rozdíl od svých hlavních konkurentů toto léto vůbec neposiluje, kouč Mauricio Pochettino to vysvětluje tím, že věří svým mladým hráčům. (ESPN FC)


Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – pátek 21.7.2017