Footballový boulevard – neděle 9.4.2017

Real Madrid hodlá vykoupit z Chelsea Hazarda i Kantého, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 9.4.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United se v létě pokusí získat Mesuta Özila z Arsenalu, který se díky společnému působení v Realu Madrid dobře zná s koučem Josém Mourinhem. (Sunday Mirror)


Real Madrid chce v létě přivést křídelníka Edena Hazarda z Chelsea, zájem o něj nemá jen kouč Zinedine Zidane, ale i prezident Florentino Perez. (L´Equipe)

Královský celek by z Chelsea rád vykoupil také záložníka N´Gola Kantého, prý je za něj ochotný nabídnout 51 milionů liber. (Daily Star Sunday)

Na roztrhání bude v létě brankář Hugo Lloris z Tottenhamu, toho do svých řad lanaří Manchester United nebo francouzské PSG. (Sunday Express)

Skvělé výkony Wilfrieda Zahy v dresu Crystalu Palace zaujaly pozornost Pepa Guardioly, kouče Manchesteru City. (Sun on Sunday)

Barcelona pustí záložníka Ardu Turana do Arsenalu, na oplátku ale žádá svého odchovance – obránce Hectora Bellerína. (Don Balon)

Burnley nejspíš v létě přijde o největší opory – obránce Michaela Keana lanaří Everton, útočníka Andreho Graye zase vábí Tottenham. (Sunday Mirror)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Arséne Wenger podepíše s Arsenalem nový kontrakt, díky kterému na lavičce zůstane až do roku 2019. (Daily Star Sunday)

Kouč Craig Shakespeare dostane na konci sezóny novou smlouvu, která ho v Leicesteru udrží i pro příští ročník. (Mail on Sunday)

Křídelník Theo Walcott z Arsenalu má prý kvality na to, aby se v budoucnu stal kapitánem anglické reprezentace. Alespoň to tvrdí jeho klubový kouč Arséne Wenger. (ESPN)

Hráči Watfordu nejsou spokojení s trenérskými metodami svého šéfa Waltera Mazzarriho a chtějí, aby Ital v létě odešel. (Mail on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC


Liverpool porušil pravidla o nakupování mladých hráčů a nejbližší dva roky nesmí angažovat hráče z jiných akademií. Hrozí mu tedy, že největší talenty v Merseyside teď uzme Everton. (Mail on Sunday)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – sobota 8.4.2017