Footballový boulevard – sobota 25.3.2017

Kouč Mauricio Pochettino jedná o přesunu do Barcelony, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 25.3.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea jeví zájem o záložníka Antoina Griezmanna z Atlétika Madrid, jehož cena se odhaduje na 86 milionů liber. Kolem hráče navíc dlouhodobě krouží také Manchester United. (Sun)


Real Madrid chce z Chelsea vykoupit belgické hvězdy, zálusk má na křídelníka Edena Hazarda i brankáře Thibauta Courtoise. (Guardian)

Blues ale Hazarda prodávat nehodlají a dokonce zvažují, že si jej pojistí novou smlouvou. (Telegraph)

Podle kouče Arséna Wengera byl útočník Luis Suárez v roce 2013 blízko přestupu do Arsenalu za 40 milionů liber, sám hráč už se dokonce s londýnským klubem ústně domluvil. Nakonec ale zůstal v Liverpoolu a o rok později odešel za 75 milionů do Barcelony. (Bein Sports)

Barcelona by si ráda pořídila alžírského křídelníka Riyada Mahreze z Leicesteru, problém ale je, že Foxes za 26letého fotbalistu požadují minimálně 40 milionů liber. (Telegraph)

Trenér José Mourinho o reprezentační přestávce vyrazil do Chorvatska, aby si zde osobně prohlédl přestupové cíle Manchesteru United – záložníky Ivana Perišiće a Marcela Brozoviće z Interu Milán. (Index.hr)

Tottenham se chce zbavit útočníka Vincenta Janssena, který po svém příchodu z AZ Almaaru nenaplnil očekávání. (Mirror)

Na odchodu z White Hart Lane je údajně i Erik Lamela, který se s klubem pohádal, jelikož není spokojený s postupem léčby svého zraněného boku. (Times)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Mauricio Pochettino se tento týden setkal s prezidentem Barcelony – Josepem Mariou Bartomeuem – a jednal s ním o možném angažmá v katalánském klubu. (Daily Mirror)


Záložník Yaya Touré chce zůstat v Manchesteru City i pro příští sezónu, ale kouč Pep Guardiola mu oznámil, že se spolu o tomto tématu vůbec nebudou bavit. (Manchester Evening News)

Kouč Craig Shakespeare nechce spekulovat nad tím, zda v Leicesteru zůstane i příští rok – prý se chce soustředit jen na letošní sezónu a pak se uvidí. (Leicester Mercury)

... A JEDNA NAKONEC


Záložník Arsenalu Granit Xhaka si postěžoval na anglická média, který mu dala nálepku „hlupáka“ za to, že se nechává často vylučovat. Podle Xhaky to k němu není fér. (24heures)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun