Footballový boulevard – neděle 6.11.2016

PSG chce z Manchesteru City vykoupit Sergia Agüera, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 6.11.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City chystá nabídku ve výši 70 milionů liber na Antoina Griezmanna z Atlétika Madrid, o francouzského reprezentanta však jeví zájem také Chelsea nebo Manchester United. (Sunday Mirror)


Francouzské PSG si brousí zuby na útočníka Sergia Agüera z Manchesteru City. (Sunday Express)

21letý obránce José Giménez z Atlétika Madrid zaujal pozornost zástupců Arsenalu, Gunners jsou za mladého Uruguayce ochotni zaplatit až 54 milionů liber. (Sun on Sunday)

Wayne Rooney chce v Manchesteru United strávit zbytek svojí profesionální kariéry, ačkoliv mu pod koučem Josém Mourinhem zatím pšenka nekvete. (Observer)

18letý křídelník Christian Pulisic z Borussie Dortmund se stal přestupovým cílem Liverpoolu, Reds hráče zkusí koupit už v lednu. (Sunday Mirror)

Útočník Andy Carroll má lukrativní nabídky z Číny, fotbalista West Hamu by si tu mohl vydělat i 300 000 liber týdně. (Sunday Express)

Vycházející hvězda Ajaxu, 19letý útočník Kasper Dolberg, se ocitl na seznamu potenciálních posil Manchesteru United. (Sunday People)

Skvělé výkony obránce Virgila van Dijka v dresu Southamptonu zaujaly kouče Josého Mourinha, jeho Manchester United za nizozemského beka klidně zaplatí až 30 milionů liber. (Sunday People)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Pokud Anglie v pátečním kvalifikačním duelu porazí Skotsko, dostane prozatímní kouč Gareth Southgate nabídku, aby se stal stálým koučem. (Mail on Sunday)


Trenér Ronald Koeman po ostudné porážce svého Evertonu na Chelsea prohlásil, že jeho tým potřebuje více hráčů s mentalitou Idrissy Gueyeho. Ten Koemanovi v zápase chyběl. (Liverpool Echo)

Podle brankáře Huga Llorise musí Totteham přestat předstírat, že patří mezi nejlepší kluby Anglie, ale raději tvrdě makat na tom, aby si místo mezi smetánkou skutečně zasloužil. (Sunday Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC


Bývalý útočník Manchesteru United Eric Cantona prostřednictvím videa podpořil kouče Josého Mourinha a vzkázal mu, aby se nevzdával. (Eurosport)

Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – sobota 5.11.2016