Footballový boulevard – sobota 5.11.2016

José Mourinho chystá velkou čistku v kádru Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 5.11.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United v zimě nabídne Atlétiku Madrid 30 milionů liber za 30letého obránce Diega Godína. (Sun)


Naopak křídelník Memphis Depay nejspíš Old Trafford opustí, hovoří se o tom, že už v zimě zamíří na hostování do Fenerbahce. (Guardian)

Americký klub LA Galaxy v závěru sezóny zkusí podepsat smlouvu se Zlatanem Ibrahimovićem, kterému v létě vyprší kontrakt s Manchesterem United. (Daily Mirror)

V Manchesteru United se vůbec budou dít věci, kouč José Mourinho hodlá během nejbližších dvou přestupových období prodat až 8 hráčů. (Daily Telegraph)

21letého obránce Hectora Bellerína těší zájem Manchesteru City nebo Barcelony, ale prý je zatím v Arsenalu spokojený. (London Evening Standard)

Barcelona chystá novou smlouvu pro Luise Suáreze, protože se jí nelíbí, že kolem uruguayského útočníka poletuje Manchester United. (Independent)

25letý útočník Moussa Marega z Porta zaujal pozornost Liverpoolu a Tottenhamu, hráč má ve smlouvě výkupní klauzuli na 35,5 milionu liber. (Sports Witness)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér David Moyes využil současné krize Manchesteru United a prohlásil, že angažmá na Old Trafford není tak snadné, jak se může zdát. I proto si prý Moyes coby kouč United zasloužil více času. (Daily Mail)


Kouč Gareth Southgate otevřeně prohlásil, že ještě neví, zda by přijal případnou nabídku na trénování seniorské anglické reprezentace. (Guardian)

Útočník Wilfried Zaha cítí, že v anglické reprezentaci si zřejmě nikdy nekopne, a tak zvažuje změnu občanství: díky svým kořenům by mohl nastupovat za Pobřeží Slonoviny. (Sun)

Liverpool chystá snížit plat obránci Mamadou Sakhovi na polovinu, aby jej v lednu mohl snáze poslat na hostování. Sakho nyní bere 100 000 liber týdně. (Squawka)

... A JEDNA NAKONEC

Yannick Bolasie a Romelu Lukaku spolu během zápasů Evertonu záměrně mluví ngalsky – jazykem, který je vlastní severozápadní části Konga. Dělají tak proto, aby jim obránci soupeře nerozuměli. (Daily Telegraph)


Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – pátek 4.11.2016