Footballový boulevard – pátek 4.11.2016

Swansea chce angažovat útočníka Dimitara Berbatova, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 4.11.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Manchesteru City Yaya Touré požádal svého agenta, aby se omluvil kouči Pepu Guardiolovi za to, že kritizoval jeho rozhodnutí nechat dvaatřicetiletého středopolaře mimo soupisku. (Daily Mirror)

Manchester United je ochoten uvolnit záložníka Bastiana Schweinsteigera, ale požaduje kompenzaci 10 milionů liber. (Sun)

Trenér Swansea Bob Bradley chce do týmu přivést zkušeného útočníka Dimitara Berbatova, který je volný hráč. (Daily Express)

Neapol zvažuje příchod útočníka Simona Zazy, kterého si patrně neponechá ve svých službách West Ham a vrátí jej do Juventusu Turín. (Il Mattino)

Jedenadvacetiletý útočník Bertrand Traoré příliš nechápe, proč jej Chelsea poslala na hostování do Ajaxu Amsterdam. (London Evening Standard)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Bývalý trenér Tottenhamu a Chelsea Andre Villas-Boas by mohl nahradit v čínské Šanghaji Svena Görana Erikssona. (Daily Telegraph)

Bývalý stratég Chelsea Guus Hiddink by mohl převzít italský Inter Milán. (Daily Mail)

Queens Park Rangers zvažuje změnu trenéra, Jimmyho Floyda Hasselabainka by mohl nahradit Tim Sherwood. (Daily Mail)

Trenér Sunderlandu David Moyes vzal hráče v rámci utužení kolektivu do továrny na automobily. (Daily Mirror)

Do nominace anglické reprezentace na zápas se Skotskem se vejde také obránce Michael Keane z Burnley. (Daily Star)

Liverpool jmenuje novým technickým ředitelem Michaela Edwardse. (Liverpool Echo)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Osmnáctiletý útočník Marseille Aaron Leya Iseka zmešká páteční zápas s Montpellierem, protože se domníval, že tým k utkání cestuje letadlem. Místo srazu u autobusu šel na letiště. (L´Equipe)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 3.11.2016