Footballový boulevard – středa 2.11.2016

Útočník Alexis Sánchez z Arsenalu má problém s neplacením daní, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 2.11.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Manchesteru United José Mourinho si přeje do týmu přivést za 50 milionů liber obránce Joseho Gimeneze z Atlétika Madrid. (Daily Mirror)

Chelsea chce poslat záložníka Cesca Fabregase na hostování a je ochotná se podílet i na jeho platu. (Independent)

Fabregas ale touží setrvat na Stamford Bridge, přestože zatím nastoupil v základní sestavě v jediném zápase Premier League. (Sun)

Manchester City monitoruje výkony obránce Yerryho Miny z Palmeiras, hráč ale touží odejít spíš do Barcelony. (Daily Mail)

Liverpool, Chelsea a West Bromwich se zajímají o levého obránce Seada Kolašinace ze Schalke. (Bild)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Pokud trenér David Moyes nevyhraje se Sunderlandem zápas proti Bournemouthu, dostane patrně v klubu vyhazov. Odpyká si přitom zákaz vstupu na lavičku. (Daily Mirror)

Zprávy ze Španělska hovoří o tom, že útočník Alexis Sánchez ještě v době angažmá v Barceloně nepřiznal na daních téměř milion eur. (El Periodico)

Pokud trenér Manchesteru United José Mourinho připustí, že slovně urážel rozhodčího Marka Clattenburga v zápase s Burnley, může dostat zákaz vstupu na lavičku až ve dvou zápasech. (Independent)

Manchester United se obává, že devatenáctiletý útočník Marcus Rashford trpí vyhořením. (Sun)

West Ham United už nechce další potíže mezi fanoušky a při nedělním zápase se Stoke City ještě zvětší vzdálenost mezi oběma tábory příznivců na olympijském stadionu. (Daily Mail)

Za krátkou evakuaci Etihad Stadium těsně před zápasem Manchesteru City s Barcelonou mohly spálené hranolky v kuchyni. Na stadionu se tehdy nacházeli pouze zaměstnanci a píšící novináři. (Manchester Evening News)

Třicetiletý záložník Charlie Adam ze Stoke City se chce vrátit do skotské reprezentace, kde jej trenér Gordon Strachan přehlížel. (Talksport)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Podle nejnovějšího vydání počítačové hry Football Manager má v Premier League nejvíc peněz na nové posily Arsenal. Tvůrci mu přidělili na startu sezony 67,1 milionu liber. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – úterý 1.11.2016