Footballový boulevard – neděle 30.10.2016

Manchester United zvažuje koupi obránce Pepeho z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 30.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

West Ham se chce zbavit útočníka Simona Zazy, společně s balíkem peněz ho nabízí Neapoli – výměnou za útočníka Manola Gabbiadiniho. (Sunday Express)


Snaha trenéra Pepa Guadioly zabránit odchodu Yayi Tourého z Manchesteru City je ponižující, tvrdí hráčův agent Dimitri Seluk. (Sunday Mirror)

Teprve 20letý útočník Moussa Dembélé ze Celtiku se ocitl v hledáčku Realu Madrid, Chelsea a Manchesteru United. Skotský celek si svůj klenot cení na 40 milionů liber. (Sunday Express)

Chelsea má políčeno i na dalšího mladíka, v Newcastlu United zaujaly její pozornost výkony 22letého obránce Jamaala Lascellese. (Sun on Sunday)

Portugalský obránce Pepe se s Realem Madrid stále nedomluvil na nové smlouvě, situaci kolem jeho osoby bedlivě sledují Manchester United a Juventus. (AS)

Dny záložníka Johna Obiho Mikela v Chelsea jsou zřejmě definitivně sečteny, nigerijský středopolař dostal od vedení klubu svolení k odchodu. 29letého fotbalistu chce už v lednu koupit Marseille. (Goal)

Barcelona jeví zájem o záložníka Juana Cuadrada z Chelsea, který momentálně hostuje v Juventusu. Zajímavé je, že katalánský celek chce Cuadrada přeučit na krajního beka. (Goal)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Mauricio Pochettino z Tottenhamu se objevil na seznamu koučů, které by do budoucna rád angažoval Real Madrid. (Sunday Mirror)

Bývalý hráč a asistent kouče Manchesteru United, Ryan Giggs, možná usedne na lavičku třetiligového MK Dons. (Mail on Sunday)

Phil Thompson, někdejší kapitán Liverpoolu, veřejně pochválil současného špílmachra klubu Philippa Coutinha. Brazilský kouzelník je prý tak šikovný, že by klidně mohl hrát v základu Realu Madrid nebo Barcelony. (Sky Sports)

Brankář Tom Heaton po fantastickém výkonu v utkání svého Burnley proti Manchesteru United prohlásil, že jedna střela Zlatana Ibrahimoviće mu „málem zlomila ruku“. (Metro)

... A JEDNA NAKONEC


Fanoušci West Bromwiche v sobotním utkání proti Manchesteru City moc důvodů k radosti neměli, a tak alespoň vymýšleli originální chorály. Když jejich tým držel balón, oslavovali to pokřikem „získali jsme míč“, když míč drželi Citizens, zpívali „ztratili jsme míč“. (Birmingham Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – sobota 29.10.2016