Footballový boulevard – sobota 29.10.2016

Manchester United chystá další přestupový rekord, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 29.10.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United je připravený na další nejdražší nákup v historii fotbalu, Red Devils chystají nabídku ve výši 135 milionů liber na útočníka Luise Suáreze z Barcelony. (Daily Express)


Trenér José Mourinho hodlá úplně překopat obranu Manchesteru United, už v lednu by měli odejít Marcos Rojo a Matteo Darmian, nejistá je budoucnost Chrise Smallinga či Dalyeho Blinda. Naopak posílit tým z Old Trafford by měl Antonio Rudiger, německý obránce AS Řím. (Daily Mail)

Na odchodu z Mourinhova výběru je nejspíš i křídelník Memphis Depay, intenzivní zájem o něj jeví AS Řím. (Talksport)

Kouč Mauricio Pochettino se vysmál spekulacím, podle kterých Tottenham lanaří útočníka Sergia Agüera z Manchesteru City. (Sky Sports)

27letý záložník Javier Pastore z PSG možná zamíří do Chelsea, londýnský celek na něj v lednu podá oficiální nabídku. (Daily Star)

Hostování v Seville se záložníkovi Samiru Nasrovi natolik zamlouvá, že by rád, kdyby se v létě změnilo v trvalý přestup. Nasri zatím stále patří Manchesteru City. (Sun)

Slovinský záložník Josip Iličić chce údajně odejít z Fiorentiny, o osmadvacetiletého středopolaře má přitom velký zájem Leicester City. (Calciomercato)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Sam Allardyce prý dostal nabídku trénovat Wolverhampton, ale odmítl, protože si chce ještě chvilku od práce odpočinout. (Times)

West Ham zvyšuje bezpečnostní standardy na svém stadionu, všichni stewardi mj. vyfasují malé ruční kamery, aby mohli případné výtržnosti fanoušků natáčet. (Telegraph)

Přestup Paula Pogby z Juventusu do Manchesteru United nebyl záležitostí několika týdnů – podle agenta Mina Raioly se celá záležitost chystala asi 2 roky. (Financial Times)

Ryan Giggs, bývalý hráč i asistent trenéra Manchesteru United, se dle vlastních slov obává toho, že Liverpool letos vyhraje ligový titul. (Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC


Trenér David Moyes si udělal sám ze sebe srandu, když prohlásil, že pokud ho Sunderland vyhodí, nejspíš půjde pracovat do místní továrny Nissanu. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – pátek 28.10.2016