Footballový boulevard – pátek 04.09.2015

Fanoušci chtějí vyřadit útočníka Saida Berahina z kádru Baggies, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 04.09.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Prezident Realu Madrid Florentino Perez tvrdí, že Manchesteru United při transferu De Gey chyběla zkušenost. (Daily Telegraph)

Manchester United porazil v boji o útočníka Anthonyho Martiala i Barcelonu, Paris Saint-Germain, Chelsea a Manchester City. (Daily Mail)

Monako dostane za Martiala dalších 7,2 milionu liber, pokud hráč dá v nadcházejících čtyřech sezonách aspoň 25 branek a dalších 7,2 milionu liber, až nasbírá 25 startů za reprezentaci. Ve hře je i stejná částka v případě, že Martial získá Zlatý míč. (Sun)

Bývalý záložník Arsenalu Paul Merson míní, že fanoušci Gunners mají právo být naštvaní za slabou aktivitu klubu na přestupovém trhu. (Sky Sports)

Vítěz mistrovství světa Geoff Hurst ocenil práci West Hamu v poslední den přestupového období, kdy klub přivedl čtyři nové hráče. (London Evening Standard)

Trenér Bournemouthu Eddie Howe tvrdí, že příchod útočníka Glenna Murrayho dodá týmu „nový rozměr“. (Bournemouth Echo)

Sedmdesát procent fanoušků West Bromwiche ze dvou tisíc hlasujících v anketě vyjádřilo názor, že útočník Saido Berahino by měl být přeřazen do rezervy. (Daily Express)

Vsaďte si na Premier League bez rizika prohry!

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal dá brankáři Davidu De Geovi novou šanci, i když nepodepíše novou smlouvu. (Daily Mirror)

Obránce Eliaquim Mangala se prý poučil z těžké první sezony v Manchesteru City a bude se zlepšovat. (Manchester Evening News)


Mangala už informoval francouzského krajana Martiala o tom, jak těžké je hrát v Premier League. (Daily Express)

Záložník Arsenalu Alex Oxlade-Chamberlain prozradil, že poslední dva roky hrál kvůli četným potížím s kolenem a třísly v bolestech. (Daily Mirror)

Oxlade-Chamberlain také řekl, že jeho oblíbený televizní komentátor je Gary Neville, přestože často kritizuje kouče Arsena Wengera. (Daily Star)

Lékařka Chelsea Eva Carneiro, která přišla o místo na lavičce Blues, už se nevrátila do práce. (Daily Telegraph)

Útočník Charlie Austin chce v nové smlouvě s QPR zvýšit o 100 procent plat a také výkupní klauzuli, pokud se Hoops nevrátí do Premier League. (Get West London)

Austin by rád přestoupil do klubu, který nebude bojovat o záchranu. (Independent)

Obránce Younes Kaboul prý zažíval pod trenérem Mauriciem Pochettinem v Tottenhamu těžké časy, musel trénovat sám. (Sunderland Echo)

Levý obránce Jordan Amavi věnoval svůj dres Aston Villy fanouškovi Tomu Griffithsovi, který trpí leukémií. (Birmingham Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Manchester United den po kolapsu přestupu brankáře Davida De Gey zrenovoval své počítačové systémy. Klub odmítá vinu za neuskutečnění transferu. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 03.09.2015