Footballový boulevard – pátek 15.05.2015

Manchester United chce získat také Harryho Kanea z Tottenhamu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 15.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United v létě prodá útočníka Robina van Persieho i záložníka Angela Di Mariu, aby získal peněžní prostředky na nákup záložníka Garetha Balea z Realu Madrid. (Daily Mirror)

Mezi vysněnými posilami Manchesteru United je údajně i Harry Kane, za kterého chtějí Red Devils nabídnout 40 milionů liber. (Times)

Atlétiko Madrid chce odrazit zájem Chelsea o Antoinea Griezmanna a Kokeho tím, že navýší hráčům výkupní klauzule na přibližně 100 milionů liber. (Guardian)

Liverpool se s Arsenalem a Manchesterem United popere o útočníka Andreho Ayewa z Marseille. (Daily Star)

Pokud chce Liverpool přivést obránce Iniga Martíneze, musí Realu Sociedad zaplatit 20 milionů liber. (talksport)

Prezident Interu Milán potvrdil, že klub se v létě pokusí přivést záložníka Yayu Tourého z Manchesteru City. (Daily Mail)

V Manchesteru City nahradí Tourého záložník Geoffrey Kondogbia z Monaka, jehož cena je přibližně 25 milionů liber. V hledáčku Citizens je i levý obránce Layvin Kurzawa. (Sun)

Pokud se Arsenalu nepodaří přivést z Chelsea Petra Čecha, zaměří se na příchod Kaspera Schmeichela z Leicesteru City. (Daily Telegraph)

Trenér Leicesteru City Nigel Pearson chce do týmu nastálo získat obránce Roberta Hutha ze Stoke City. (Leicester Mercury)

„Lišky“ se rovněž pokusí za osm milionů liber ulovit japonského útočníka Šindžiho Okazakiho z Mainzu. (Daily Telegraph)

Záložník QPR Joey Barton se zřejmě nevrátí na příští sezonu do Marseille, protože má vysoké platové nároky. (Independent)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Liverpoolu Steven Gerrard už jednal s předsedou klubu Tomem Wernerem i koučem Brendanem Rodgersem o svém možném návratu na Anfield v roli trenéra. (Times)

Gerrard rovněž apeloval na záložníka Raheema Sterlinga, aby v Liverpoolu podepsal nový kontrakt. (Daily Express)

Newcastlu zrušil slavnostní klubový večer s předáváním různých cen, protože tým se ještě ani nezachránil v Premier League. (Sun)

Pokud Barcelona vyhraje Ligu mistrů, obdrží Arsenal dodatečně za přestup Thomase Vermaelena bonus tři miliony liber. (Independent)

Bývalý kouč Sunderlandu Gustavo Poyet by se mohl stát novým trenérem druholigového Leedsu. (Daily Mirror)

Trenér druholigového Brentfordu Mark Warburton je prý před odvetou semifinále play off proti Middlesbrough v kontaktu s Brendanem Rodgersem z Liverpoolu a Seanem Dychem z Burnley, se kterými probírá, jak vyzrát na soupeře. (getwestlondon)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino patrně neumožní končícímu brankáři Bradu Friedelovi rozloučit se s kariérou přímo na hřišti. (London Evening Standard)

Trenér West Hamu Sam Allardyce prohlásil, že jen slavný iluzionista Harry Houdini by na Upton Parku odvedl za předchozí čtyři roky lepší práci než on. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Dopravní společnost Virgin Trains, která sponzoruje fotbalisty Prestonu North End, se omluvila za to, že kvůli výluce na trati nedopraví fanoušky klubu z finálového zápasu League One, který se uskuteční 24. května v Londýně. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 14.05.2015