Footballový boulevard – čtvrtek 14.05.2015

Manuel Pellegrini zůstane trenérem Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 14.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Sportovní ředitel Queens Park Rangers Les Ferdinand prohlásil, že útočníka Charlieho Austina se klub rozhodně nezbaví zadarmo. (London Evening Standard)

Queens Park Rangers předčasně ukončil hostování útočníka Maura Zárateho z West Hamu, který se po opomenutí ze sestavy v duelu s Liverpoolem sbalil a odešel ze stadionu. (Sun)

Útočník Wolfsburgu Kevin De Bruyne se blíží návratu do Premier League, za 35 milionů liber může odejít do Manchesteru City. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Manuel Pellegrini pravděpodobně zůstane v Manchesteru City i v nadcházející sezoně. (Guardian)

Záložník Frank Lampard si po přestupu do New Yorku City vydělá ročně 3,8 milionu liber. (Sports Illistrated)

Swansea si jako letní prioritu stanovila uzavření dlouhodobého kontraktu s koučem Garrym Monkem. (Wales Online)

Záložník Jordon Ibe se s Liverpoolem dohodl na nové pětileté smlouvě, kterou by měl podepsat tento týden. (Daily Telegraph)

V domě obránce Manchesteru United Chrise Smallinga museli zasahovat hasiči, protože hráči po zkratu začala hořet domácí vířivka. (Guardian)

Bývalý obránce West Hamu Slaven Bilič je prý připravený jednat o možném angažmá na lavičce Hammers. (Daily Star)

Nová posila Manchesteru United Memphis Depay prý chce zastínit i angažmá Cristiana Ronalda na Old Trafford. (Manchester Evening News)

Sportovní ředitel Southamptonu Les Reed je přesvědčený, že talentovaný obránce Nathaniel Clyne podepíše se Saint snový kontrakt. (Daily Express)

Chelsea nabídla novou pětiletou smlouvu útočníkovi Patricku Bamfordovi, o kterého se zajímají i Everton, Aston Villa a Crystal Palace. (Times)

Portugalský záložník Luis Nani se po ročním hostování ve Sportingu Lisabon vrátí zpět do Manchesteru United. (Daily Telegraph)

Útočník Danny Welbeck se po zranění vrátí v nedělním zápase proti Manchesteru United do sestavy Arsenalu. (Daily Mail)

Bývalý trenér Southamptonu Nigel Adkins odmítl zvěsti o možném angažmá na lavičce druholigového Leedsu, kde se otřásá židle pod Neilem Readfearnem. (Daily Mirror)

…A JEDNA NAKONEC

Výkonný ředitel Aston Villy Tom Fox kvůli charitativním účelům stráví noc pod širým nebem ve Villa Parku. (Birmingham Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 13.05.2015