Footballový boulevard – pondělí 11.05.2015

Záložník Paul Pogba může být nejlépe placený hráč planety, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 11.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City udělá ze záložníka Paula Pogby nejlépe placeného hráče planety, z Juventusu Turín jej vykoupí za 70 milionů liber. (Daily Star)

Záložník Manchesteru United Tom Cleverley by prý rád zůstal v Aston Ville, kde momentálně hostuje. (Daily Express)

West Bromwich se pokusí z Manchesteru City přivést křídelníka Scotta Sinclaira, který nyní hostuje v Aston Ville. K dispozici bude za 2,5 milionu liber. (Daily Mirror)

Útočník Bayernu Mnichov Thomas Müller rozvířil spekulace o svém možném odchodu do Manchesteru United, když prohlásil, že má výborný vztah s koučem Louisem van Gaalem. (Metro)

Real Madrid je ochoten prodat útočníka Karima Benzemu, což přitahuje zájem Arsenalu a Manchesteru United. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Harry Kane burcuje spoluhráče, aby se vyhýbali hloupým chybám, pokud v této sezoně ještě chtějí něčeho dosáhnout. (Daily Mirror)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger se domnívá, že křídelník Theo Walcott konečně dorostl do role středního útočníka. (London Evening Standard)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini prý neví nic o tom, že by jej měl v létě nahradit Pepe Guardiola z Bayernu Mnichov. (FourFourTwo)

Velšský záložník Gareth Bale se prý v Realu Madrid cítí nadále izolovaný, protože se stále nenaučil španělsky. (Daily Mail)

Trenér Chelsea José Mourinho potvrdil, že v budoucnu počítá do týmu i s devatenáctiletým Rubenem Loftus-Cheekem, který nastoupil proti Liverpoolu. (goal.com)

Obránce Manchesteru United Chris Smalling se domnívá, že záložník Ashley Young si po svých letošních výkonech zaslouží opět pozvánku do anglické reprezentace. (Daily Mail)

Útočník Papiss Cissé věří, že v závěru ještě nastřílí nějaké góly a udrží Newcastle v Premier League. (Shields Gazette)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Ipswiche Paul Anderson nabídl uhradit cenu za opravu stropu, který si jeden z fanoušků rozbil při oslavě hráčova vyrovnávacího gólu v zápase semifinále play off druhé ligy s Norwichem. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 10.05.2015