Footballový boulevard – neděle 10.05.2015

Pep Guardiola se domluvil na angažmá v Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 10.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Nováček příští sezóny první ligy, Bournemouth, chce svůj útok posílit o zkušeného Dimitara Berbatova, bývalého střelce Tottenhamu nebo Manchesteru United. (Sunday Express)


Chelsea je prý blízko k tomu, aby za 40 milionů liber získala záložníka Kokého z Atlétika Madrid. (Sun on Sunday)

Podle kouče Manuela Pellegriniho zůstane Yaya Touré v Manchesteru City i pro příští rok. (Star on Sunday)

Zkušený záložník Andrea Pirlo by ve svých pětatřiceti letech mohl poprvé zamířit za hranice, o italského reprezentanta mají zájem Chelsea a Liverpool. (Independent)

Manchester United nabízí 18 milionů liber za pravého beka Southamptonu a anglické reprezentace Nathaniela Clyna. (Sunday Times)

Pokud chce Manchester City koupit z Wolfsburgu záložníka Kevina De Bruyna, bude muset z pokladničky vytáhnout 45 milionů liber. (Sunday Mirror)

Liverpool na přestupovém trhu hledá nového útočníka, jednou z možných variant je pětadvacetiletý Pierre-Emerick Aubameyang z Borussie Dortmund. (Sunday Mirror)

Reds nenápadně pokukují také po novém obránci, Brendan Rodgers by z akademie Chelsea rád odkoupil devatenáctiletého Andrease Christensena, který toho za první tým Blues zatím příliš nenahrál. (Sun on Sunday)

Obránce Martin Škrtel by rád zůstal v Liverpoolu, byť jedním dechem dodává, že se stále s klubem nedomluvil na nové smlouvě. O slovenského stopera mezitím projevily zájem týmy jako Wolfsburg, Neapol nebo Inter Milán. (Liverpool Echo)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Pep Guardiola z Bayernu Mnichov údajně souhlasí s tím, že se v létě stane novým koučem Manchesteru City. (Manchester Evening News)

Z tábora samotných Citizens se však ozývají hlasy, že tato informace je úplně mimo mísu. (Star on Sunday)

Guardiola má každopádně nabídky i od dalších klubů, na svou lavičku ho láká například italský AC Milán. (Sunday Times)

... A JEDNA NAKONEC

Cristiano Ronaldo už poněkolikáté v životě prokázal, že má srdce na správném místě. Daroval totiž částku 5 milionů liber na nadaci „Zachraňte děti“, která pomáhá přeživším ničivého zemětřesení v Nepálu. (Independent)


Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - sobota 09.05.2015