Footballový boulevard – sobota 09.05.2015

Antoine Griezmann chce přestoupit do Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 09.05.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér José Mourinho nechce, aby kdokoliv z kádru Chelsea v létě odešel jinam. A má tím na mysli i brankáře Petra Čecha, kterého hodlá na Stamford Bridge udržet i proti jeho vlastní vůli. (Daily Mirror)


Pokud by však Čech přece jenom odešel, udělá Mourinho všechno pro to, aby to nebylo do Arsenalu nebo jiného konkurenčního klubu v Premier League. (Daily Express)

Kouč Arséne Wenger prohlásil, že Arsenal nemá v plánu prodávat křídelníka Thea Walcotta – a naopak s hráčem chystá prodloužení smlouvy. (Guardian)

Útočník Antoine Griezmann z Atlétika Madrid je potěšen údajným zájmem Chelsea o svou osobu a chce vědět, zda o něj Blues skutečně stojí a podají na něj seriózní nabídku. (Daily Telegraph)

Vyzkoušejte sázkovou kancelář winmasters, protože na kurzech záleží!

Obránce Sylvain Distin navzdory svému vysokému věku může i v příští sezóně kopat Premier League – sedmatřicetiletého stopera Evertonu totiž v létě hodlá získat Bournemouth. (Daily Express)

Jisté je to, že na Goodison Parku Distin nezůstane – v tomto kalendářním roce ještě neodehrál jediný ligový zápas a kouč Roberto Martínez s tím navíc od února vůbec nemluví. (L´Equipe)

Trest za porušení finančních pravidel, který vyfasovalo Monako, nahrálo do karet Manchesteru United. Zdá se totiž, že United budou moci v létě odkoupit Radamela Falcaa s výraznou slevou. (Daily Telegraph)

Vedení PSG chce z Manchesteru United vykoupit křídelníka Ángela Di Maríu, který se po svém rekordním přestupu z Realu Madrid nemůže na Old Trafford prosadit. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Marouane Fellaini přiznal, že v den, kdy Manchester United vyhodil jeho kouče Davida Moyese, dlouze plakal. (Sky Sports)


Obránce Jonas Olsson nemá žádné zaječí úmysly a chce s West Bromwichem prodloužit svůj stávající kontrakt. (Express & Star)

Kouč David Moyes prozatím odmítá svůj návrat do Premier League – prý i příští sezónu bude sedět na lavičce Realu Sociedad. (Guardian)

Podle bývalého obránce Liverpoolu Jamieho Carraghera musí Reds v létě koupit špičkového útočníka, jestliže chtějí hrát na čele Premier League. (Sky Sports)

... A JEDNA NAKONEC

Trenér Louis van Gaal napařil pokuty některým hráčům Manchesteru United, kteří měli minutové zpoždění na týmový oběd. (Daily Mirror)


Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 08.05.2015