Footballový boulevard – neděle 12.04.2015

Manchester United lanaří Edinsona Cavaniho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 12.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud by Atlétiko Madrid v létě přišlo o svého útočníka Maria Mandžukiće, který koketuje s Wolfsburgem, pokusilo by se z Evertonu přivést Romela Lukakua. (Sun on Sunday)


Chelsea během příštího týdne zkompletuje příchod devatenáctiletého brazilského záložníka Nathana, jenž za 4,7 milionu liber přestoupí z Atletica Paranaense. (ESPN Brazil)

Přestupu křídelníka Memphise Depaye z PSV Eindhoven do Manchesteru United už nestojí nic v cestě, Red Devils za hráče budou muset zaplatit 25 milionů liber. (Sunday Mirror)

Klub sídlící na Old Trafford navíc bedlivě sleduje situaci uvnitř Bayernu Mnichov, jelikož na světlo světa prosákly informace, že bavorský celek v létě prodá Roberta Lewandowskiho a Bastiana Schweinsteigera. (Daily Star Sunday)

Další vyhlédnutou posilou United je uruguayský útočník Edinson Cavani z PSG, oba kluby už dokonce o možném přestupu jednají. (Sunday Express)

Záložník James Milner z Manchesteru City nebude svou budoucnost řešit dříve, než po skončení ligové sezóny. (Mail on Sunday)

Trenér Mark Hughes hodlá svůj Stoke City posílit o záložníka Leeho Cattermola ze Sunderlandu, za kterého je ochoten zaplatit 6 milionů liber. (Sun on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY


Křídelník Liverpoolu Raheem Sterling si zadělal na další problém - při jedné akci si s kamarády zakouřil vodní dýmku a jeho fotka z této akce pronikla na internet. (Sunday Mirror)

Svého spoluhráče se však zastal záložník Lucas Leiva, podle kterého je celá situace ohledně Sterlingovy nové smlouvy zbytečně medializovaná a hráč na hřišti i přesto podává skvělé výkony. (Sky Sports)

Bývalý trenér argentinské reprezentace Alejandro Sabella prý dostal nabídku na trénování Manchesteru City. (Daily Star Sunday)

Brazilský záložník Sandro se zastal svého bývalého kouče Harryho Redknappa - prý nebylo Redknappovou vinou, že se QPR potáceli v sestupových vodách. (Mail on Sunday)

...A JEDNA NAKONEC


Ačkoliv trenér Louis van Gaal vydělává miliony, na velké noze rozhodně nežije. Trenér Manchesteru United byl v tomto týdnu spatřen se svou ženou v levné restauraci, kde si dávali tradiční britský pokrm „pro chudé“ - fish and chips. (Sunday Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard - sobota 11.04.2015