Footballový boulevard – středa 08.04.2015

Manchester City by dočasně mohl vést Rafael Benítez, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 08.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City chce v létě přivést do týmu záložníky Jacka Wilshera z Arsenalu a Jordana Hendersona z Liverpoolu. (Daily Mail)

Manchester United je ochoten v létě zaplatit až 60 milionů liber za útočníka Edinsona Cavaniho z Paris Saint-Germain, klub naopak zřejmě opustí Robin van Persie a Radamel Falcao. (Daily Star)

Fiorentina promění v létě hostování Mohameda Salaha z Chelsea v trvalý přestup. (London Evening Standard)

Pokud z Liverpoolu v létě odejde záložník Raheem Sterling, pokusí se klub přivést z Barcelony útočníka Pedra. (Daily Mail)

Kapitán Evertonu Phil Jagielka očekává, že klub v létě přivede do týmu několik nových hráčů. (Liverpool Echo)

Hull City se v létě bude ucházet o dvacetiletého záložníka Alexe Mowatta z Leedsu United. (Daily Mirror)

Útočník Newcastlu United Haris Vučkič chce po sezoně přestoupit do Glasgow Rangers. (Chronicle Live)

OSTATNÍ FÁMY

Manchester City se po neúspěšné sezoně v létě rozloučí s trenérem Manuelem Pellegrinim, výkonným ředitelem Ferranem Sorianem i ředitelem Txikim Begiristainem. (Sun)

Pellegrini ovšem má po předchozí úspěšné sezoně u vedení klubu podporu a možná dostane důvěru i nadále. (Daily Express)

Pokud Pellegrini přece jen odejde, chce za něj Manchester City přivést Pepa Guardiolu z Bayernu Mnichov. (Times)

Pokud si Guardiola bude přát dodržet svoji smlouvu v německém klubu, může Citizens dočasně vést i Rafael Benítez. (Independent)

Benítez je ovšem spojován také s lavičkou West Hamu, který už nepočítá s koučem Samem Allardycem. (Daily Telegraph)

Bývalý obránce Manchesteru United Gary Neville tvrdí, že Citizens nemají mentalitu na to, aby byli dlouhodobě úspěšní. (Sky Sports)

Budoucnost záložníka Samira Nasriho v Manchesteru City je nejistá, po svém opomenutí v zápase s Leicesterem City prý opustil stadion ještě před koncem utkání. (Daily Mirror)

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers prý bude zklamaný, pokud se jeho týmu nepodaří skončit v elitní čtyřce Premier League, nebo vyhrát FA Cup. (Guardian)

Útočník Chelsea Diego Costa věří, že se po zranění stihne dát do pořádku pro zápas s Arsenalem, který se hraje 26. dubna. (Daily Telegraph)

Trenér Aston Villy Tim Sherwood věří, že probuzený útočník Christian Benteke může udržet klub v Premier League. (talksport)

Záložník Jack Wilshere je prý připravený naskočit v závěru sezony do sestavy Gunners, ve které chybí už od listopadu. (arsenal.com)

Obránce Arsenalu Mathieu Debuchy prozradil, že angažmá v Newcastlu bral pouze jako přestupní stanici do velkého klubu. (La Voix des Sports)

…A JEDNA NAKONEC

Šéf Carlisle United Keith Curle uvažuje nad tím, že svůj tým, který se plácá na dně League Two, vystaví setkání s přibližně padesátkou naštvaných fanoušků. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 07.04.2015