Footballový boulevard – pondělí 06.04.2015

Útočník Radamel Falcao by mohl v příští sezoně hrát za Liverpool, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 06.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea monitoruje situaci kolem záložníka Jordana Hendersona, který v Liverpoolu odmítl nový kontrakt s platem 80 tisíc liber týdně. (Daily Star)

Liverpool je v kontaktu s útočníkem Radamelem Falcaem, který by se po Manchester United mohl v příští sezoně objevit na hostování právě v dresu Reds. (Metro)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini prohlásil, že klub v létě investuje do příchodu velké hvězdy, kterou má být někdo z Angličanů. (Daily Express)

Arsenal má nakročeno k příchodu šestnáctiletého Argentince Maxiho Romery z Velezu Sarsfield za 4,5 milionu liber. (Sun)

Záložník Oriol Romeu se prý už z hostování ve Stuttgartu nechce vracet do Chelsea, za kterou odehrál jen patnáct utkání. (Daily Mirror)

Z Tottenhamu v létě pravděpodobně odejdou Emmanuel Adebayor, Younes Kaboul, Etienne Capoue a Paulinho. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Liverpoolu Brendan Rodgers po porážce 1:4 s Arsenalem údajně některé hráče obvinil, že „nehrají za něj“. (Daily Mirror)

Rodgers také podotkl, že pokud se klubu nepodaří postoupit do Ligy mistrů, těžko přivábí některé zvučné posily. (Daily Telegraph)

Někteří fanoušci Newcastlu se obrátili proti vlastnímu brankáři Timu Krulovi, který pogratuloval ke krásné trefě Jermainu Defoeovi ze Sunderlandu. (Independent)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino potvrdil, že pro jeho tým je účast v dalším ročníku Ligy mistrů nepravděpodobná. (Guardian)

Trenér QPR Chris Ramsey je prý přesvědčený, že Aston Villa se díky příchodu kouče Tima Sherwooda určitě zachrání v Premier League. (Daily Mail)

Trenér Newcastlu United John Carver varoval své hráče, že pokud nezlepší své výkony, snadno spadnou do bojů o záchranu. (Guardian)

Australské konsorcium má prý zájem o koupi West Bromwiche Albion. Majitel Jeremy Peace je klub ochoten prodat za 150 milionů liber. (Times)

Trenér Chelsea José Mourinho prý momentálně považuje za klíčového hráče pro svůj tým Loica Rémyho. (Sky Sports)

…A JEDNA NAKONEC

Útočník Boltonu Eidur Gudjohnsen prý bude hrát i v nadcházející sezoně, protože se chce s Islandem podívat na Euro 2016. (Times)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 05.04.2015