Footballový boulevard – neděle 05.04.2015

Southampton chce do konce sezóny získat Petra Čecha, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 05.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Yohan Cabaye z PSG se nejspíš vrátí do Anglie, o bývalého hráče Newcastlu jeví zájem Arsenal. Hráčova cena se momentálně odhaduje na 10 milionů liber. (Sunday Mirror)


Manchester United má možnost získat záložníka Samiho Khediru, kterému v létě vyprší smlouva s Realem Madrid. Problémem je, že německý středopolař údajně žádá astronomický plat ve výši 200 000 liber týdně. (Daily Star on Sunday)

Velké letní nákupy plánuje Newcastle, v jeho hledáčku uvízli hlavně útočníci - Aleksandar Mitrović z Anderlechtu, Danny Ings z Burnley nebo Saido Berahino z West Bromwiche. (Sunday Express)

O Ingse se však nadále zajímá David Moyes a jeho Real Sociedad, který chce mladého hráče ulovit hlavně na peníze - nabízí mu týdenní plat ve výši 60 000 liber. (Sunday Telegraph)

Chelsea není spokojena s výkony levého obránce Filipeho Luíse - a hodlá proto přivést devatenáctiletého Josého Luise Gayu z Valencie. Ten má ve smlouvě výkupní klauzuli ve výši 13,6 milionu liber. (Daily Star on Sunday)

Real Madrid chystá nabídku ve výši 32 milionů liber na útočníka Radamela Falcaa, který tak v létě s největší pravděpodobností ukončí své angažmá v Manchesteru United. Na Old Trafford se naopak vrátí útočník Javier Hernández. (Sunday Express)

Southampton chce do konce sezóny přivést na hostování brankáře Petra Čecha z Chelsea, který by v brance Saints měl nahradit zraněného Frasera Forstera. (Sun on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Manuel Pellegrini žádá fotbalovou veřejnost, aby hodnotila výkony jeho Manchesteru City až po příští sezóně, kdy jeho klub nebude zápolit s tresty za porušení finančních pravidel. (Sunday Express)

Manchester United bude muset na předsezónní turné vyrazit s dvěmi sadami dresů - od Nike i od Adidasu. S Nike totiž mají United smlouvu až do 1. srpna a americká společnost chce, aby ji přesně dodrželi. V létě už však začne platit také jejich dohoda s Adidasem. (Sunday Mirror)

Podle obránce Johna Terryho je jeho spoluhráč z Chelsea Eden Hazard stejně dobrým hráčem, jako Lionel Messi nebo Cristiano Ronaldo. Hazard prožívá skvělou sezónu, v sobotním duelu proti Stoke si připsal další gól a asistenci. (Mail on Sunday)

...A JEDNA NAKONEC

Trenér Louis van Gaal přiznal, že o poločasové přestávce zápasu svého Manchesteru United proti Aston Ville políbil záložníka Andera Herreru. Měl totiž radost z toho, jak skvěle španělský fotbalista plnil jeho instrukce. (Manchester Evening News)


Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - sobota 04.04.2015