Footballový boulevard – sobota 04.04.2015

Manchester United nabízí 50 milionů liber za Raheema Sterlinga, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 04.04.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United je připraven nabídnout 50 milionů liber za Raheema Sterlinga, který se stále nemůže domluvit na nové smlouvě s Liverpoolem. (Sun)


United navíc stupňují svůj zájem o obránce Matse Hummelse, Borussia totiž přiznala, že je ochotná hráče v létě prodat. (Guardian)

Další posilou týmu z Old Trafford se zřejmě stane jednadvacetiletý křídelník Memphis Depay z PSV - hráčův odchod připustil už i kouč Philip Cocu. (Metro)

Jednadvacetiletý útočník Paulo Dybala z Palerma se prý ocitl v hledáčku hned tří anglických klubů - Arsenalu, Chelsea a Manchesteru United. (Daily Star)

Podle hráčského agenta Romela Lukakua byla chyba, že se jeho klient vloni v létě upsal Evertonu. Lukaku má prý mnohem na víc a je jenom otázkou času, kdy přestoupí do nějakého velkého klubu. (Liverpool Echo)

Honduraský křídelník Andy Najar z Anderlechtu je spojován s možným přesunem do Arsenalu, sám hráč by se příchodu na Emirates vůbec nebránil. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Brendan Rodgers prý postaví Raheema Sterlinga do šlágru ligového kola mezi Arsenalem a Liverpoolem. A to navzdory tomu, že Sterling stále nepodepsal novou smlouvu a Arsenal je jedním z týmů, který o hráče jeví zájem. (Times)


Podle bývalého obránce Jamieho Carraghera udělal Sterling velkou chybu, že nechal jednání o nové smlouvě zajít takto daleko. (Daily Mail)

Pokud Chelsea vyhraje Premier League, chce trenér José Mourinho uspořádat velkou oslavnou tour - Blues by možná mohli letět do Japonska, kde sídlí jeden z jejich hlavních sponzorů. (Telegraph)

Známá nápojová společnost Red Bull, která vlastní několik fotbalových klubů v Německu a Rakousku, jedná o možné koupi anglického Leedsu United. (Daily Mirror)

Útočník QPR Charlie Austin by si rád zahrál za anglickou reprezentaci, ale objektivně přiznal, že Daniel Sturridge, Danny Welbeck a Harry Kane jsou lepšími hráči, než on sám. (Guardian)

...A JEDNA NAKONEC


Obránce Per Mertesacker prohlásil, že za zlepšenými výkony Arsenalu v poslední době stojí ostrá a vulgární hádka v kabině Gunners, která vyčistila vzduch a nakopla hráče kupředu. (Independent)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard - pátek 03.04.2015