Footballový boulevard – úterý 30.09.2014

V anglické reprezentaci se objeví také Wayne Routledge ze Swansea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 30.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea připravuje nabídku na záložníka Benfiky Lisabon Andersona Talisca. (Daily Star)

Chelsea má zájem také o záložníka Rosse Barkleyho, za toho ale Everton požaduje padesát milionů liber. (Daily Express)

Křídelník Cristiano Ronaldo prý touží po návratu do Manchesteru United, ale z Realu Madrid může odejít až za dva roky. (Sky Sports)

Liverpool zřejmě nahradí Simona Mignoleta v brance zkušeným Victorem Valdesem, který je nyní volným hráčem. (Daily Express)

Belgický gólman Mignolet ale tvrdí, že se nijak neobává o své místo v brance Liverpoolu. (Times)

Útočníka Sampdorie Janov Manola Gabbiadiniho sleduje několik anglických klubů. (Sky Sports)

Manchester United možná zkusí vyměnit záložníka Marouana Fellainiho zpět do Evertonu za obránce Seamuse Colemana. (caughtoffside)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér anglické reprezentace Roy Hodgson povolá pro zápasy se San Marinem a Estonskem také záložníka Wayna Routledge ze Swansea. (Daily Star)

Francouzský útočník Olivier Giroud souhlasil s dvouletým prodloužením smlouvy v Arsenalu. (Daily Mirror)

O rok si svůj pobyt v Arsenalu prodlouží také španělský záložník Mikel Arteta. (Times)

Manchesteru United scházejí finanční prostředky z účasti v evropských pohárech a zvažuje, že ve volných termínech bude hrát výnosné přátelské zápasy s různými soupeři. (Daily Mail)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini vyzval útočníka Sergia Agüera, aby se porval o Zlatý míč. (Sun)

Brankář Manchesteru City Joe Hart po dvou zápasech na lavičce prohlásil, že chce nastupovat ve všech duelech Citizens. (Guardian)

Trenér irské reprezentace Martin O´Neill lanaří do týmu i útočníka Tottenhamu Harryho Kanea, který v kategorii do jedenadvaceti let hrál za Anglii. (Sun)

Louis van Gaal tvrdí, že ho na místě hlavního kouče v Manchesteru United jednou nahradí jeho asistent Ryan Giggs. (Daily Telegraph)

Trenér anglické reprezentace Roy Hodgson si myslí, že odstupné 40 milionů za obránce Davida Luize, které vynaložil Paris Saint-Germain, je bláznovství. (Independent)

Útočník Southamptonu Graziano Pelle po vydařeném startu do sezony vyhlíží pozvánku do italské reprezentace. (Southern Daily Echo)

…A JEDNA NAKONEC

Bývalý útočník Charltonu Bradley Wright-Phillips a křídelník Crystal Palace Yannick Bolasie se utkali v rapové bitvě, jejich souboj vyjde na kompilačním albu Lord of the Mics 6. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pondělí 29.09.2014