Footballový boulevard – úterý 23.09.2014

Na lavičku Fulhamu by mohl usednout také Gianfranco Zola, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 23.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City nabídne Evertonu příští léto 20 milionů liber za záložníka Rosse Barkleyho. (Daily Mirror)

Arsenalu ani Liverpoolu patrně nevyjde plánovaný příchod záložníka Isca, trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti prohlásil, že hráče neprodá. (Metro)

AS Řím se zařadil společně s Manchesterem United a Liverpoolem do fronty zájemců o patnáctiletého norského reprezentanta Martina Odegaarda. (Daily Express)

Manchester United se údajně nepokusí přilákat zpět Cristiana Ronalda, aby nezastínil současné hvězdy týmu. (Metro)

Manchester United má zálusk na obránce Rona Vlaara, kterému skončí po sezoně smlouva s Aston Villou. O hráče ale usiluje také Arsenal. (Daily Express)

Cardiff by rád získal na hostování záložníka Ravela Morrisona z West Hamu. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Mezi kandidáty na nového trenéra Fulhamu se objevují také bývalý kouč Watfordu Gianfranco Zola, Chris Hughton, Tim Sherwood, Steve Clarke a Kit Symons. (Daily Mirror)

Cardiff prahne po službách trenéra Russella Simonse, ačkoliv třetiligový Leyton Orient už třikrát oznámil, že kouče uvolnit nehodlá. (Western Mail)

Obránce QPR Rio Ferdinand bude zřejmě kandidovat na viceprezidenta výkonné komise FIFA. (Daily Mail)

Bývalý kouč Newcastlu, Wimbledonu a Lutonu Joe Kinnear se prý chce vrátit k trénování. (Newcastle Chronicle)

Bývalý kouč Manchesteru United Rene Meulensteen se domnívá, že trenér Red Devils Louis van Gaal nepočítá s mladým obráncem Lukem Shawem. (talksport)

Ačkoliv byl talentovaný obránce Tyler Blackett proti Leicesteru vyloučený, patrně dostane pozvánku do anglické reprezentace. (Daily Telegraph)

…A JEDNA NAKONEC

Útočník Wimbledonu Adebayo Akinfenwa je v počítačové hře FIFA 15 nejsilnějším fotbalistou, což dokázal tím, že na bench press zvedl jednoho z členů realizačního týmu Wimbledonu. (Twitter)

Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard – pondělí 22.09.2014