Footballový boulevard – úterý 16.09.2014

Ezequiel Lavezzi možná zamíří do Liverpoolu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 16.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Hvězdný Cristiano Ronaldo údajně není spokojený s aktuální situací v Realu Madrid a je připraven se v létě vrátit do Manchesteru United. Alespoň to tvrdí někdejší prezident klubu Ramon Calderon. (Talksport)


A na Old Trafford tuto zprávu přijali s povděkem, dokonce už prý na Ronalda chystají oficiální nabídku. (Sky Sports)

Ve prospěch přestupu Ronalda do Manchesteru United hraje i skutečnost, že o portugalského reprezentanta ztratili zájem PSG. (Daily Star)

Útočník Ezequiel Lavezzi není spokojen se svým herním vytížením v PSG a není vyloučeno, že už v zimě odejde do Liverpoolu. (Daily Express)

Sedmadvacetiletý křídelník Pedro se obává, že příchod Luise Suáreze do Barcelony jej odsune na lavičku náhradníků. Nebrání se proto možnému přesunu jinam, o hráče jeví zájem Arsenal nebo Liverpool. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY


Záložník Eden Hazard by měl v nejbližších týdnech podepsat s Chelsea novou pětiletou smlouvu, podle které si přijde na 200 000 liber za týden. (Daily Mail)

Pokud se vedení Newcastlu rozhodne odvolat kouče Alana Pardewa, mohl by na lavičku nečekaně usednout obránce Fabricio Coloccini. (Daily Telegraph)

Bývalý kouč argentinské reprezentace Alejandro Sabella by se mohl stát novým šéfem druholigového Leedsu United. (Daily Mirror)

Everton chystá postavit nový stadion v oblasti Walton Hall Park, která se nachází asi kilometr a půl od Goodison Parku. (Liverpool Echo)

Záložník James Milner věří, že jeho Manchester City letos má na to, aby vyhrál Ligu mistrů. (Guardian)

Podle záložníka Stevena Gerrarda bude velkým zklamáním, pokud se Liverpool nedostane ze základní skupiny Ligy mistrů. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC


Belgický obránce Thomas Vermaelen to v Barceloně nemá jednoduché. Nejen, že stále čeká na svůj zápasový debut, ale se svým velkým Audi má navíc problém zaparkovat na klubovém parkovišti, ke kterému veden jen úzká cesta. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - pondělí 15.09.2014