Pět nejhezčích branek Chelsea za rok 2014

[tag]OBSAHUJE VIDEO[/tag] I na Stamford Bridge je rok 2014 pouhou minulostí a i my se můžeme podívat, jak 12 uplynulých měsíců v tomto londýnském velkoklubu vypadalo. Na triumf v Premier League a Lize mistrů sice Blues nedosáhli, ale nový ročník si na podzim rozehráli celkem obstojně. A bez branek vyhrávat nejde. Přibližme si pět nejhezčích tref, které svěřenci José Mourinha za minulý rok zaznamenali.

Pět nejhezčích branek Chelsea za rok 2014
Děvet posil pro Southampton, které mohou klub udržet na pohárových pozicích

Branislav Ivanovič



V únoru minulého roku svedli Blues boj s pozdějšími vítězi celé soutěže na Etihad Stadium, ve kterém vyhráli 1:0 díky brance Branislava Ivanoviče. Ten propálil na hranici velkého vápna vše před sebou a i s pomocí teče překonal obranu Citizens.


[break]
Pětice hráčů, která může na Anfield Road nahradit legendu Gerrarda

Eden Hazard



Hned následující víkend na Stamford Bridge změřila Chelsea síly s Newcastlem a opět se radovala ze zisku třech bodů. Belgický klenot Eden Hazard se protlačil po straně do velkého vápna, kde mu skvěle narazil míč Samuel Eto´o.


[break]
Další Galácticos? Pět hráčů, kteří mohou přijít na Santiago Bernabéu

Lewis Baker



Úsilí teprve devatenáctiletého mladíka přineslo ovoce v městském derby s Arsenalem, ve kterém se tento anglický záložník prosadil. Skvěle vybrané místo v brankovišti a parádní zakončení patičkou neunikla pozornosti ani José Mourinha, který však talentu hráče doposud naplno nevyužil.


[break]
Nejlepší XI Premier League, které se nepodařilo vyhrát titul

André Schürrle



Když máte v týmu španělského záložníka Cesce Fábregase, nemusíte se bát, že by k vám doputovala špatná přihrávka. I v srpnu z jeho brilantní práce vytěžil německý legionář André Schürrle, který se prosadil hned v prvním utkání nového ročníku Premier League. I tak si ale tento záložník nevysloužil pravidelné důvěry portugalského kouče a jeho působení na Stamford Bridge se zřejmě již v lednu stane minulostí.


[break]
Rosický a další aneb pět nejhezčích branek Arsenalu za rok 2014

Oscar



Třiadvacetiletý brazilský talent se na Stamford Bridge neztratil ani na podzim, o čemž svědčí listopadové utkání proti QPR, ve kterém propálil bezmocného brankáře soupeře. Nositel dresu číslo 8 po klubové legendě Franku Lampardovi má nejlepší předpoklady, aby tomuto trikotu neudělal ostudu.


Jak se liší mzdy českých ikon ve srovnání s Messim a Ronaldem?