Šest nejhezčích branek Liverpoolu za rok 2014

[tag]OBSAHUJE VIDEO[/tag] Nový rok už nás minul stejně jako všech dvanáct měsíců roku 2014. Když se ohlédneme za nejsledovanější soutěží světa, kterou Premier League bezesporu je, byli jsme svědky mnoha překvapivých momentů a krásných branek. Zaměřme se v tomto článku na věhlasný Liverpool, který podzim nezastihl zrovna v zářné formě, ale i tak nám tento slavný anglický klub nabídl hned několik parádních gólů, které měly na svědomí ty největší hvězdy. Připomeňme si těch šest nejhezčích.

Šest nejhezčích branek Liverpoolu za rok 2014
Přirovnávají ho k Müllerovi. Bude dávat góly i na Moravě?

6. Luis Suárez



Tento zásah patří zcela jistě k nejlepším zásahům tohoto uruguayského kanonýra v dresu Reds. Byla to úžasná demonstrace jeho kvality, za kterou si vysloužil v minulé sezóně korunku krále střelců celé soutěže a ještě lepší angažmá v Barceloně. Na Nový rok sehrál Liverpool ligové utkání s Hull City a při standardní situaci se Suárez blýskl parádní trefou.


[break]
V Liverpoolu se ani nedutá, Gerrard se chystá oznámit odchod

5. Daniel Sturridge



Tentýž měsíc si vedl bravurně i druhý kanonýr Liverpoolu, který se však celý podzim potýká se zraněním, na kterém strádá celý tým. 28. ledna si Sturridge v utkání s Evertonem nadběhl na centr za obranu a krásným přehozením brankáře hostů se na domácím stadiónu Anfield nemýlil. Publikum zářilo nadšením, o to více, když jejich milovaný klub zvítězil v tomto derby 4:0.


[break]
Barcelonská revoluce v tradičním designu dresů?

4. Philippe Couthinho



Velmi očekávané utkání proběhlo v dubnu mezi Liverpoolem a Manchesterem City, kdy oba celky bojovaly o vytoužený titul v Premier League. Napětí na Anfieldu by se dalo krájet, a to vše k výročí 25 let od katastrofy v Hillsborough. Reds v tomto změření sil vzešli jako vítězové a třešničkou na dortu byla branka Couthinha, který po špatně odkopnutém autovém vhazování z otočky propálil brankáře soupeře.


[break]
Devět historicky nejúspěšnějších evropských klubů

3. Raheem Sterling



Nadcházející víkend patřil anglickému reprezentantovi s jamajskými kořeny Raheemu Sterlingovi, ze kterého se klube stále větší a větší hvězda celosvětového fotbalu. Mladičký záložník po sérii přihrávek převzal ve středu hřiště odpovědnost sám na sebe a mezi obránci propálil puklici, na kterou brankář Norwich neměl šanci.


[break]
Ani Miranda, ani Thiago Silva. Poprvé se raduje Neymar

2. Alberto Moreno



Levý obránce Alberto Moreno se v srpnu blýskl na White Hart Lane, kde Liverpool vyloupil Tottenham. Bývalý hráč Sevilly obral na půlce soupeře o balón a vyrazil směrem k brance „kohoutů“ kde se mu podařilo i úspěšně zakončit. Přispěl tak v výhře 3:0 a dokázal, že jeho příchod na ostrovy byl jeden z lepších, který v létě Brendan Rodgers provedl.


[break]
Šestice mladíčků Chelsea, jež se mohou prosadit do prvního týmu

1.Steven Gerrard



Zklamání Liverpoolu z vyřazení v Lize mistrů už ve skupině je značné, přesto si fanoušci budou pamatovat trefu jejich kapitána stevena Gerrarda v utkání s Basilejí z prosince tohoto roku. Reds nakonec vypadli na úkor švýcarského mistra po domácí remíze, ikona klubu však nádhernou střelou propálila bezmocného českého brankáře Tomáše Vaclíka.


Video: Blues dostali pětku, Arsenal padl, Reds nepomohly ani penalty