Footballový boulevard - pondělí 10.06.2024

Wrexham nadále sní o bývalé hvězdě Tottenhamu, Straky plánují podpis útočníka a Everton začíná jednat s Chelsea. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 10.06.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Everton jedná s Chelsea o prodeji albánského útočníka Armanda Broji. Za dvaadvacetiletého útočníka by měl klub z Liverpoolu zaplatit 30 milionů liber. (Ben Jacobs)

Wolverhampton přivede dalšího Portugalce. S Bragou se dohodl na přesunu dvacetiletého Rodriga Gomese. (The Athletic)

Arsenal se od Aston Villy dozvěděl, že záložník Douglas Luiz stojí 50 milionů liber. (Daily Mirror)

Phil Foden bude v Manchesteru City pobírat 375 tisíc liber týdně. Díky tomu se stane nejlépe placeným anglickým hráčem v historii Premier League. (The Sun)

Arsenal a Manchester United nadále pozorně sledují Joshuu Zirkzeeho. Nizozemský útočník má ale momentálně nejblíže k angažmá v AC Milán. (SkySports)

Bayern Mnichov nabídl 30 milionů liber za záložníka Joaa Palhinhu z Fulhamu. (Daily Mail)

Bývalý brankář Arsenalu Jens Lehmann si není jistý, zda je současný šéf Gunners Mikel Arteta tím správným mužem pro vedení klubu. (The Daily Telegraph)


Zdroj: 
Arsenal FC

Spolumajitel Wrexhamu Rob McElhenney se nevzdal naděje, že podepíše bývalého útočníka Realu Madrid Garetha Balea. (Daily Mirror)

Newcastle má v plánu být aktivní na přestupovém trhu. Prioritou je pro Straky a Eddieho Howea útočník. (Football Insider)

Bývalý kouč Barcelony Xavi by se nebránil angažmá v Premier League. (Sport - in Spanish)

LIVERPOOL MŮŽE PŘIJÍT HNED O DVA BRANKÁŘE. O KELLEHERA JE ZÁJEM U RIVALA, ADRIÁNA LÁKAJÍ DOMŮ