Footballový boulevard - pondělí 26.02.2024

Arsenal má v merku gólmanskou dvojku, Stará dáma je připravena do Londýna poslat svou vycházející hvězdičku a Conor Gallagher potvrdil své letní úmysly. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 26.02.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Záložník Chelsea Conor Gallagher odmítá svůj možný přesun do Tottenhamu. Dle svých slov chce zůstat na Stamford Bridge. (SkySports)

Arsenal nadále zvažuje, jak posílit své ofenzivní možnosti. Nyní zkoumá nákup Evana Fergusona z Brightonu. (Football Insider)


Zdroj:
AFP

Další alternativou pro Gunners má být Victor Osimhen. Útočník Neapole má ale blíže k Paris St. Germain, nabízí se i Chelsea. (GiveMeSport)

Gólman Ajaxu Diant Ramaj se dostal do hledáčku Arsenalu v případě, že Aaron Ramsdale klub v létě opustí. (Football Transfers)

Anglický záložník Jack Harrison touží zůstat v Evertonu. A to i v případě, že se jeho kmenovému klubu, tedy Leedsu, podaří postoupit zpět mezi elitu. (Football Insider)

NEUVĚŘITELNÉ FINÁLE CARABAO CUPU. DALŠÍ EPICKÁ BEZBRANKOVÁ REMÍZA, O TRIUMFU LIVERPOOLU ROZHODL VAN DIJK

Spolumajitel United Sir Jim Ratcliffe chce na Old Trafford zavést novou mzdovou strukturu, která bude částečně záviset na bonusech. (Daily Mirror)

Rudí ďáblové se během léta zaměří na zisk útočníka, pravého obránce a pravého stopera. (The Daily Telegraph)

Je definitivně jasno, Anthony Martial po sezoně jako volný hráč opustí Manchester United. (Football Insider)

Juventus je ochoten prodat Kenana Yildize do Arsenalu. Od londýnského velkoklubu nicméně požaduje 51 milionů liber. (The Sun)