Footballový boulevard - úterý 20.02.2024

West Ham už si vytipoval náhrady za Davida Moyese, Rudí ďáblové se touží posílit v Itálii i v Německu a Aston Villa si italského záložníka nenechá. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - úterý 20.02.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Ole Gunnar Solskjaer by mohl senzačně nahradit Thomase Tuchela v pozici kouče Bayernu Mnichov. Německý velkoklub by mohl převzít do konce sezony. (Sky Germany)

Po sezoně by si poté Bayern Mnichov chtěl pořídit Xabiho Alonsa. A podle informací anglických médií má Alonso upřednostňovat Bayern před Liverpoolem. (The Athletic)

Bývalý šéf Birminghamu, Hullu a Aston Villy Steve Bruce by si rád vyzkoušel práci v reprezentaci. Momentálně má nejblíže k angažmá v Jižní Koreji. (Daily Mirror)

Manchester United se přiblížil k zisku francouzského útočníka Mathyse Tela, kterému se nelíbí současná pozice v Bayernu Mnichov. (90min)

A další letní posilou pro Rudé ďábly by se mohl stát záložník AC Milán Tijjani Reijnders. (Football Transfers)

Chelsea, Arsenal, Manchester United a Barcelona nadále pozorně sledují nizozemského útočníka Joshuu Zirkzeeho, který válí v italské Boloni. (Teamtalk)

Joshua Kimmich se na konci sezony chystá opustit Bayern Mnichov. Opět se tak očekávají nabídky do Liverpoolu a Manchesteru City. (Bild)

Nicolo Zaniolo se kmenovým hráčem Aston Villy nestane. Z Galaatasaraye by se naopak chtěl vrátit do Serie A. (Calciomercato)

Dalším zájemcem o služby devatenáctiletého záložníka Oscara Gloukha je Aston Villa. (Football Insider)

Ollie Watkins se dostal na radar Arsenalu poté, co se Gunners dozvěděli požadovanou cenu Brentfordu za Ivana Toneyho. (Fichajes)


Zdroj:
AFP

Kobbie Mainno, James Garner a Harrison Reed by si mohli v anglické reprezentaci brzy připsat svůj první start. (Daily Mail)

Technický ředitel West Hamu Tim Steidten není v Londýně spokojen a v květnu by rád odešel. (The Guardian)

Julen Lopetegui, Steve Cooper a nebo Graham Potter. Jeden z této trojice by mohl brzy nahradit Davida Moyese. (Daily Mail)

Útočník Sunderlandu Jack Clarke by se v létě mohl přesunout do Premier League. Zájemci jsou West Ham a Crystal Palace. (Football Insider)

UŽ JEN SEDM POVEDENÝCH ZÁPASŮ. SALAH NENÍ DALEKO OD ZÁPISU DO HISTORIE PREMIER LEAGUE