Footballový boulevard - úterý 06.02.2024

Unai Emery si pojistí svého klíčového útočníka, Blues se v případě vyhazovu Mauricia Pochettina obávají porušení pravidel a City se dočkají posily ze spřátelené Girony. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - úterý 06.02.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Mauricio Pochettino není pod žádným tlakem, v Chelsea má podle všeho svou pozici nadále jistou. (The Daily Telegraph)

Blues se totiž podle mnohých zpráv z Anglie obávají, že by kvůli vyhazovu Pochettina a jeho spolupracovníků a následnému vyplacení odstupného porušili výdajová pravidla Premier League. (Daily Mail)


Zdroj:
Chelsea FC

Raphael Varane by se v létě mohl stát novou posilou saúdskoarabského Al-Nassru. (Daily Star)

Manchester United je ochoten prodat Jadona Sancha, v létě ale bude požadovat minimálně 40 milionů liber. (Football Insider)

Manchester City se dohodl na přestupu devatenáctiletého záložníka Girony Sávia. Brazilec je momentálně ve Španělsku na hostování z Troyes. Dodejme, že oba kluby, tedy Girona a Citizens, jsou součástí City Football Group. (Fabrizio Romano)

Raphinha se může vrátit na Ostrovy, o křídelníka Barcelony projevuje zájem Tottenham. (Paul O´Keefe)

Takehiro Tomiyasu dostane v Arsenalu novou dlouhodobou smlouvu. (The Athletic)

Fulham v zimě neuspěl s nabídkou pětatřiceti milionů liber za útočníka Lyonu Rayana Cherkiho. V létě ale hodlá nabízet znovu. (The Sun)

Leon Bailey je v Aston Ville spokojen a do konce února by měl v Birminghamu podepsat nový kontrakt. (The Daily Telegraph)

Jihokorejský útočník Nottinghamu Forest Hwang Ui-Jo míří na hostování do tureckého Alanyasporu. (Sports Digitale)

Chelsea bude mít ve svém vedení dalšího Todda. Zatímco Todd Boehly je majitelem, Todd Kline by se měl stát obchodním ředitelem poté, co na stejnou pozici rezignoval v Tottenhamu. (The Times)

Arsenal rozpoutá válku o Osimhena. V Londýně je více zájemců, Bílý balet se nezapojí