Footballový boulevard - neděle 04.02.2024

Liverpool může na prodeji dokumentu získat 10 milionů liber, hvězda Bayernu se na Ostrovy nevrátí a Bruno Fernandes odmítl lukrativní nabídku ze Saúdské Arábie. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 04.02.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Bruno Fernandes měl v zimě nabídku od Al-Hilalu. Kapitán Manchesteru United ale odchod do Saúdské Arábie odmítl. (Manchester Evening News)

Německý křídelník Leroy Sané se i přes zájem Chelsea a Liverpoolu do Premier League nevrátí, s Bayernem Mnichov podepíše nový kontrakt. (Sport in Spanish)


Zdroj:
FC Bayern München

Budoucnost manažera Erika tan Haga na Old Trafford bude záviset i na tom, kolik finančních prostředků dostane v létě na posily. (Sunday Mirror)

Sportovní ředitel Borussie Dortmund Sebastian Kehl se obává, že změnit hostování Jadona Sancha na trvalý přestup bude velmi obtížné. (Sky Sports Germany)

Manchester City poslal své skauty na sledování záložníka Tottenhamu Tyrese Halla. (Football Transfers)

Arsenal v létě definitivně prodá čtyřiadvacetiletého záložníka Alberta Sambi Lokongu, který je aktuálně na hostování v Lutonu. (Football Insider)

Po návratu z Asijského poháru se Takehiro Tomiyasu dočká v Arsenalu nové smlouvy. (Fabrizio Romano)

Dokument o posledních šesti měsících Jürgena Kloppa na lavičce Liverpoolu by mohla za asi 10 milionů liber koupit Disney+. (Sunday Mail)

Hrál v Liverpoolu, přestupový rekord vytvořil v Bournemouthu. Ibe je po třech letech zpět, bojoval s depresemi