Footballový boulevard - pondělí 29.01.2024

Chelsea se brzy může dostat do problémů, druholigový Sunderland odmítá prodat svého klíčového muže a Jürgen Klopp by brzy mohl obdržet překvapivou nabídku. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 29.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Mikel Arteta, Jürgen Klopp a Julian Nagelsmann. I z těchto jmen by si prý Barcelona mohla vybrat nového trenéra. (Gerard Romero, The Sun)

Mikel Arteta je dalším manažerem, který zvažuje svůj dřívější odchod z funkce manažera. A to i přesto, že s Barcelonou zatím žádné rozhovory neproběhly. (Sport in Spanish)

Paris St. Germain věří v zisk Bruna Guimarese z Newcastlu. Je ale jisté, že nejdříve k němu dojde v létě. (Daily Mirror)

PSG a Newcastle zároveň v červenci svedou souboj o útočníka AC Milán Rafaela Leaa. (Telefoot)

Tottenham má smůlu, osmnáctiletý norský křídelník Antonio Nusa míří za 25 milionů liber do Brentfordu. (The Evening Standard)

Pierre-Emile Hojbjerg odmítl přestoupit do Lyonu, v lednu ale chce z Tottenhamu odejít. (Sky Sport Germany)

Novým sportovním ředitelem Liverpoolu by se mohl stát Richard Hughes, jenž je aktuálně technickým ředitelem Bournemouthu. (Daily Mail)

AC Milán oslovil Arsenal se žádostí o hostování polského beka Jakuba Kiwiora. (Calciomercato)

David de Gea s největší pravděpodobností zamíří přeci jen do Saudi Pro League. Španělského gólmana by měl získat Al-Shabab. (Daily Mail)

Novým prioritním přestupovým cílem Chelsea se stal čtyřiadvacetiletý útočník Lille Jonathan David. (CaughtOffside)


Zdroj:
Lille OSC

Bayer Leverkusen by mohl posílit útok v podobě příchodu Jeana-Philippa Matety. Londýnští Orli ale požadují 20 milionů liber. (The Sun)

Očekává se, že Fulham ještě jednou zkusí nabídnout za útočníka Chelsea Armanda Broju. Původních 25 milionů liber nestačilo. (Teamtalk)

Irský stoper Jake O´Brien by se z Lyonu mohl vrátit na Ostrovy. Zájem o dvaadvacetiletého beka projevil Everton. (Irish Independent)

Obránce Liverpoolu Nata Phillipse by rádi uvítali manažeři Cardiffu, Blackburnu i Leedsu. (Daily Mail)

Sunderland zatoužil po dalším hráči na hostování, z Arsenalu chce vytáhnout devatenáctiletého křídelníka Charlese Sagoeho Jr. (Football Transfers)

Pokud chce Chelsea utrácet i v poslední zimní dny, musí nejprve někoho prodat. Stále se tak nabízí Tottenham, který by rád ulovil Conora Gallaghera. (Football Insider)

Sunderland odmítl 16 milionů eur od Lazia Řím za Jacka Clarka. Třiadvacetiletého útočníka si chce v kádru ponechat. (Fabrizio Romano)

Dewsburyho-Halla chtějí Lišky udržet. Po příchodu Sensiho ale budou muset vyřešit finance