Footballový boulevard - sobota 20.01.2024

Reds sledují vynikajícího záložníka Atalanty, Tottenham půjde po středopolaři Blues až v létě a k návratu do Londýna se přiblížil útočník Ajaxu Amsterdam. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - sobota 20.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Newcastle se Evertonu vyptával na Amadoua Onanu. Zdá se totiž, že Joelinton u Strak pokračovat nebude. (The Daily Telegraph)

Arsenal odmítá prodat Emile Smitha-Rowea, jenž přitahuje zájem Aston Villy, West Hamu a také Newcastlu. (Daily Mail)

Tottenham v zimě Conora Gallaghera nezíská. Na záložníka Chelsea se ale zaměří v letním přestupovém termínu. (Football Insider)

Technický ředitel West Hamu Tim Steidten má za úkol dovést do Londýna útočníka Ajaxu Amsterdam Stevena Bergwijna. (Football Insider)

Manchester City by ve svých řadách rád uvítal Floriana Wirtze. Leverkusen ovšem za svého záložníka bude požadovat více než 100 milionů liber. (Bild)

Newcastle a Liverpool monitorují situaci ohledně brazilského záložníka ve službách Atalanty Bergamo Edersona. (Gazzetta dello Sport)

Bayern Mnichov v příštím týdnu nabídne za beka Newcastlu Kierana Trippiera. (The Guardian)


Zdroj:
Profimedia

Joshua Zirkzee by si mohl v následujících týdnech vybrat ze dvou nabídek. O útočníka Boloni stojí United a také Arsenal. (90min)

Levý bek Arsenalu Nuno Tavares v Nottinghamu Forest nehraje a rád by odešel na hostování do Marseille. (L´Equipe)

Mason Holgate i nadále zůstává na hostování v Southamptonu. Za beka Evertonu nabídl Sheffield United, Toffees ale požadují více. (The Independent)

Arsenal si v Premier League pořádně zastřílel a ukončil čekání na vítězství