Footballový boulevard - úterý 16.01.2024

Opora Newcastlu může mít po sezoně, o gólmanskou dvojku Liverpoolu je obrovský zájem a další celek se vzdal možnosti podepsat nechtěného hráče Citizens. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - úterý 16.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Newcastle již nemá zájem o hostování Kalvina Phillipse z Manchesteru City. (The Daily Telegraph)

Nově se o Kalvina Phillipse zajímají West Ham, Everton a Crystal Palace. (SkySports)

Paris St. Germain zvažuje, že nabídne 100 milionů liber za Bruna Guimarese z Newcastlu. (Talksport)

Sir Jim Ratcliffe hodlá do United přivést špičkového hrotového útočníka, který je na podobné úrovni jako Harry Kane. (The Evening Standard)

Manchester United opět zkoumá možnosti, jak získat Michaela Oliseho z Crystal Palace. Opačným směrem prý klidně pošle Aarona Wan-Bissaku. (ESPN)



Zdroj:
Reading FC

Ronald Araujo z Barcelony se ocitl v hledáčku Manchesteru United. Rudí ďáblové ale budou muset bojovat s Bayernem Mnichov. (Sky Sports Germany)

Jesse Lingard je otevřen nový výzvě v podobě Major League Soccer. Jeho nový agent aktuálně jedná s Portland Timbers. (Daily Mail)

Chelsea dle posledních zpráv má zájem o hostování útočníka Aston Villy Jhona Durana. (Nathan Gissing)

Blues se dále zabývají možností získat dva útočníky ze Saudi Pro League. Konkrétně se jedná o Karima Benzemu a Roberta Firmina. (The Goal)

Ian Maatsen by nakonec mohl do Borussie Dortmund zamířit natrvalo. Chelsea ale v takovém okamžiku bude požadovat celou výkupní klauzuli ve výši pětatřiceti milionů liber. (The Daily Telegraph)

Caoimhin Kelleher může při případném odchodu z Liverpoolu zakotvit ve Skotsku. Kromě Celticu ale za irského gólmana hodlají nabízet také Brentford, Brighton a Wolves. (Daily Mail)

Sergio Reguilon ukončil hostování v Manchesteru United a druhou část sezony by mohl strávit v Brentfordu. (The Evening Standard)

Vedení Newcastlu se obává, že Joelinton bude muset podstoupit operaci stehna a sezona pro něj předčasně skončí. (The Times)

SMOLAŘ ROKU. FATAWU ODMÍTL GHANU, CHTĚL POMOCI LEICESTERU A ZAJISTIT SI TRVALÉ ANGAŽMÁ. A VÝSLEDEK?