Footballový boulevard - neděle 05.11.2023

Reds vedou závod o hvězdu německého lídra, Kohouti vyslali svého skauta do Skotska a Rudí ďáblové uvažují o hostování brazilského křídelníka. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 05.11.2023

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Manchester United bude v lednu usilovat o brazilského útočníka Gabriela Barbosu, místo něj hodlá do Flamenga poslat Antonyho. (Sunday Mirror)

Jack Clarke v Sunderlandu stále nepodepsal novou smlouvu a Brentford už čeká na značkách. (The Sun on Sunday)

NEJPODIVNĚJŠÍ VAR V HISTORII PREMIER LEAGUE? U GÓLU STRAK SE ŘEŠILY TŘI PŘESTUPKY, ARTETA MLUVÍ O OSTUDĚ

David de Gea ironicky poznamenal, že Bruno Fernandes by neměl být kapitánem Manchesteru United. Narážel tak na Roye Keana a především na Portugalcovu vítěznou trefu proti Fulhamu. (Sunday Mirror)

Pokud selže převzetí Evertonu od 777 Partners, hodlá se do boje o koupi anglického klubu zapojit tajemný indický investor. (The Sun on Sunday)

Kolumbijská reprezentace v případě nepropuštění otce Luise Díaze hrozí bojkotem nadcházejících kvalifikačních zápasů o světový šampionát. (Sunday Mirror)

Hráči Arsenalu, tedy přesněji tým U18, zmeškali utkání poté, co autobus místo do Brightonu odbočil a skončil v Bournemouthu. (The Sunday Telegraph)

Piers Morgan podobně jako Mikel Arteta nechápal, jak mohl být gól Newcastlu v utkání proti Gunners uznán. (The Sun on Sunday)

Ante Postecoglou poslal na čtyřdenní průzkumnou misi do Skotska svého špičkového skauta Iana Broomfielda. (The Sun on Sunday)

Real Madrid uvažuje o tom, že Daniho Carvajala nahradí Reecem Jamesem z Chelsea. (Sunday Mirror)

Liverpool je v čele závodu se jménem Florian Wirtz. Za záložníka Leverkusenu je navíc ochoten zaplatit 80 milionů liber. (Daily Star on Sunday)

Julian Álvarez utrpěl v utkání proti Bournemouthu zranění v obličeji, jedním dechem ale potvrdil, že o žádný zub nepřišel. (Sunday Mirror)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený JULIÁN ALVAREZ