Footballový boulevard - středa 18.10.2023

Liverpool se bojí o svého klíčového hráče, N´Golo Kanté vyvrací spekulace a Straky se musí mít před Rudými ďábly na pozoru. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - středa 18.10.2023

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 


Sir Jim Ratcliffe zpochybnil přestupovou politiku Manchesteru United již v březnu. Nepozdával se mu přestup zkušeného záložníka Casemira. (The Guardian)

Dohoda o částečném prodeji Rudých ďáblů bude stvrzena do čtrnácti dnů. (The Daily Telegraph)

Bývalý hráč Aston Villy Anwwar El Ghazi byl suspendován německou Mohučí za podporu Palestiny. (The Sun)

Newcastle se pomalu připravuje na to, že v následujících měsících bude kvůli sázkám a následnému trestu postrádat Sandra Tonaliho. (The Daily Telegraph)

Liverpool se obává, že Andy Robertson bude potřebovat operaci vykloubeného ramene, což by znamenalo až čtyřměsíční pauzu. (The Times)

Před reprezentačními duely Anglie proti Austrálii a Itálii se Harry Kane konečně mohl rozloučit se svými někdejšími spoluhráči z Tottenhamu. (Daily Mail)

United chtějí získat sportovního ředitele Newcastlu Dana Ashwortha. Straky ale jakoukoliv nabídku odmítnou. (The Independent)

N´Golo Kanté má být podle spekulací anglických médií v Saudi Pro League nešťastný. Něco takového ale nyní odmítl. (Daily Mirror)

Virgil van Dijk prozradil, že hřiště pro reprezentační utkání proti Řecku bylo v mizerném stavu. Bývalý útočník Burnley Wout Weghorst poté dodal, že na horším hřišti v kariéře nikdy nehrál. (The Sun)

Manchester United sdělil Masonu Greenwoodovi, že v klubu již nemá budoucnost. Nic na tom nezmění ani případné povedené hostování v Getafe. (Daily Star)

Thiago Silva stále mlží ohledně svého možného návratu do Fluminense. Ukončení smlouvy v Chelsea ale údajně není daleko. (Daily Express)