Pořád nic. Divizní Velké Hamry si možná budou muset na nestárnoucího Jindřiška počkat až do léta 2024...

Nejstarší hráč současné FORTUNA:LIGY a kapitán Bohemians Praha 1905 Josef Jindřišek je přesvědčen o tom, že mají "klokani" dobrý tým, který je zkušený a namixovaný zdravou dravostí.

Pořád nic. Divizní Velké Hamry si možná budou muset na nestárnoucího Jindřiška počkat až do léta 2024...

První šestku by podle jeho názoru mohli zelenobílí udržet. "Tato sezona je pro Bohemku skvělá. Základem je, že jedeme jako tým. V mém věku se na fotbal dívám jinak než dřív. Mužstvo je víc než jednotlivec. Těžíme z loňské baráže, ve které jsme se semkli. Přesvědčili jsme se, že máme sílu, že můžeme hrát s každým. Což jsme dokázali i teď v MOL Cupu na Slavii. Jdeme správnou cestou. Pokud budeme všichni nadále makat, můžeme potrápit první trojku," nastínil na stránkách gol.cz dvaačtyřicetiletý záložník z Ďolíčku.

Pokud by dokázali Jedlička, Čermák, Matoušek a spol. Dokázali za sebou nechat Slovácko, které finišovalo dvakrát po sobě čtvrté, mohli by si zahrát i poháry. "Uvidíme, co přinese nadstavba, kolikátí nakonec skončíme. Samozřejmě bychom chtěli zůstat čtvrtí, abychom si poháry zahráli. Ale nespekuluju, kolik bodů nám bude stačit, tohle je ošidné," upozornil funkční veterán, jenž v tomto ligovém ročníku nastoupil do pětadvaceti duelů z celkových šestadvaceti a dosud neviděl ani jednu žlutou kartu.

Jak to bude s další pokračováním kariéry? Bude v příštím roce slavit jakožto prvoligový fotbalista i třiačtyřicáté narozeniny? "Kamarádi a spousta dalších lidí se mi ptá, jestli dám ještě jednu sezonu na nejvyšší úrovni. Moje odpověď zní: momentálně řeším sezonu. Až skončí, začnu to řešit s majitelem Bohemky, co dál. Pokud se daří a člověk pravidelně hraje, proč by neprodloužil. Jiné myšlenky ale má, když nehraje, což se mi stalo na začátku této sezony. S majitelem Bohemky to máme nastavené takto - pokud mě bude fotbal bavit, budu zdravý a budu stíhat, budeme smlouvu prodlužovat. Až mě bavit přestane, začneme to řešit jinak. Jsem ale v klidu, soustředím se jen na fotbal, a ne na to, co bude za čtyři měsíce. A kdybych náhodou skončil, vím, co budu od prvního července dělat. Řemeslo, instalatéřinu," zopakoval své již nastíněné úmysly.

Jisté je jedno - jakmile se vrátí k vystudovanému řemeslu, fotbal by měl hrát za divizní FK Velké Hamry, které na něj už pár ročníků čekají a jimž slíbil, že jim po konci profesionální kariéry pomůže. V tuhle chvíli bychom si ovšem tipli, že se tak stane až po ročníku 2023/2024.

Kolář poráží Kozáčika, Čecha, Koubu, Vaclíka, Mikoška či Blažka. Grigar brzy vymaže negativní rekord Vaniaka