Loni jsme moc změn nedělali, letos bude okysličení kádru potřeba, avizuje šéf Bohemians Praha 1905

Ze skandálních vládních kroků znechucený trenér Bohemians Praha 1905 Luděk Klusáček si může v útoku vybírat z velmi pestré nabídky - k dispozici má totiž například Puškáče, Necida či Pulkraba.

Loni jsme moc změn nedělali, letos bude okysličení kádru potřeba, avizuje šéf Bohemians Praha 1905

Proč padla s Opavou volba na prvně jmenovaného? "David vypadá velmi dobře, jeho nominace do základní sestavy byla logická. Spíš jsme zvažovali, jestli někoho postavíme na hrot k němu," vysvětlil šéf zelenobílé lavičky, jehož slova nabídl web gol.cz.

Realizační tým Klokanů točí i strážce svatyně. Zatímco proti Slavii chytal mladý Bačkovský, v posledním kole dostal šanci Le Giang. "Změny nejsou na základě špatných výkonů. Oba podávají kvalitní. Minule z toho vypadnul Patrik, teď zase dostal šanci Hugo. Máme prostě vyrovnané gólmany, rozhoduji se podle typu zápasu, podle terénu. Patrik dostal v Opavě gól penalty, těžko ji mohl chytit. Jeho výkon byl spolehlivý." chválil gólmana Klusáček, jehož názor publikoval magazín gól.

Jeho mužstvo je po třiceti kolech deváté, což znamená, že uzavírá první polovinu tabulky. "Hodně nás poznamenal podzim, během kterého jsme bojovali s koronavirem. Do toho přišla zranění. Měli jsme okleštěnou sestavu, chyběla konkurence, bodů jsme dělali málo. Což se negativně projevilo na psychice, předváděli jsme víc boj než fotbal. Naštěstí na jaře jsme se z toho dostali. Ještě musím říct... Máme hodně kvalitní útočníky, mužstvo si na tohle relativně dlouho zvykalo. Možná i to se projevilo v některých zápasech," upozornil na webu gol.cz muž zodpovědný za výkony a výsledky pražské značky z Ďolíčku.

Ta mimochodem před pár dny vyrovnala klubový rekord v počtu zápasů bez porážky, jichž už nasbírala 10. "Je to milé, ale nezaměřujeme se na rekordy. Jsme v klidu, můžeme teď testovat některé kluky, abychom se připravili se na další sezonu. Loni jsme moc změn nedělali, letos myslím, že okysličení kádru bude potřeba. Bavíme se o tom se sportovním manažerem Mirkem Držmíškem. Konkrétní ale zatím nebudu," uzavřel na stránkách Gólu trenér, jenž ve své době spolupracoval i s Al Ahli, SC Katar Katari, FC Emirates či Al-Fudžajra.

Zdroj: gol.cz