Značky Modrič a Real by mohly být kompatibilní i po létě 2021...

Bývalý špílmachr Dinama Záhřeb a Tottenhamu Hotspur Luka Modrič (35) právě hraje na madridském San Bernabéu svou devátou sezonu v řadě.

Značky Modrič a Real by mohly být kompatibilní i po létě 2021...

Protože mu ve španělské metropoli končí nynější kontrakt již příští léto, už nějakou dobu se hojně spekuluje, že desátého ročníku v barvách Los Blancos už se vzhledem k věku a perspektivě dočkat nemusí.

Protože však kouč Zinedine Zidana stále využívá chovatského vicemistra světa z roku 2018 jak v LaLize, tak v Lize mistrů (ani v jedné soutěži nic nevynechal, jen čtyřikrát šel do hry jako náhradník), o jeho důležitosti pro mužstvo se pořád nepochybuje.

Nakloněn setrvání v Realu je i samotný rodák ze Zadaru, pro nějž by byl ideální scénář, kdyby na současné adrese ukončil svou profesionální kariéru.

Jelikož se ovšem nechce technický záložník loučit již v roce 2021, Florentino Pérez se bude muset vytasit s novou pracovní dohodou...

"Uvidíme, co se stane. Stále cítím, že týmu můžu pomoct. A pokud se mě ptáte, jestli bych tady chtěl zůstat, tak samozřejmě ano," vzkázal na stránkách specializované Marcy sám kolega Ramose, Benzemy, Courtoise a spol., jehož tým má před sebou domácí sobotní vystoupení proti Deportivu Alavés.

Jak reagovali na Maradonův odchod Messi, Ronaldo, Ibrahimovič, Simeone, Beckham, Iniesta či Ronaldinho?