18 sparťanů, jímž na Letné vyprší jejich dohoda už v létě 2020?

V Generali aréně může dojít během zimní přestávky k hodně velkému třesku, s tím, že se nejslavnější tuzemská značka může rozloučit s celou řadou nynějších tváří Jílkova ačka a to z toho důvodu, aby jim za půl roku nepláchly bez žádné náhrady.

18 sparťanů, jímž na Letné vyprší jejich dohoda už v létě 2020?

Druhou možností je pak masivní prodlužování kontraktů, které za nějakých sedm měsíců končí hned šestnácti kmenovým borcům Sparty - dvanáct z nich nyní operuje v prvním mužstvu slavného "S" a čtyři další jsou rozeseti v Senici, Boleslavi, respektive Českých Budějovicích.

Dotyčná data pochází z údajů specializovaného serveru Transfermarkt. K tomu si je třeba přičíst i tandem Dávid Hancko a Martin Graiciar, které je v Praze zapůjčeno z Fiorentiny rovněž pouze do nejbližšího léta.

Během podzimní části Fortuna:ligy byli téměř bez vytížení kvůli zdraví nebo výkonnostním důvodům třiatřicetiletý Costa, o pět let mladší Štětina, osmadvacetiletý Zahustel, čtyřiadvacetiletý Juliš, dvacetiletý DRchal a dvaadvacetiletý Pulkrab.

To samé platí i pro z Itálie zapůjčené dvojici Graiciar a Hancko. Oba si jistě k tomuto datu představovali mnohem větší prostor.

Hráči Sparty, kterým končí smlouva již za sedm měsíců v červnu 2020:

- Lukáš Juliš
- Guélor Kanga
- Martin Frýdek
- Semih Kaya
- Georges Mandjeck
- Václav Drchal
- Lukáš Štetina
- Matěj Pulkrab
- Costa Nhamoinesu
- Ondřej Zahustel
- Václav Kadlec
- David Bičík
- Vojtěch Vorel (hostování v Senici)
- Tomáš Wiesner (hostování v Mladé Boleslavi)
- Filip Havelka (hostování v Budějovicích)
- Zinedin Mustedanagič (hostování v Budějovicích)
- Dávid Hancko (konec hostování z Fiorentiny)
- Martin Graiciar (konec hostování z Fiorentiny)