Isco si pod Zidanem moc neškrtne a chce pryč z Realu i kvůli Euru 2020...

Real Madrid zůstává v LaLize jako jediný bez porážky a také proto mu nyní patří průběžná první pozice, s tím, že na druhou Barcelonu má náskok dvou a na třetí Atlético tří bodů.

Isco si pod Zidanem moc neškrtne a chce pryč z Realu i kvůli Euru 2020...

Příliš velký podíl na tom ovšem nemá sedmadvacetiletý španělský středopolař Isco, jenž vstoupil ve španělské metropoli do své sedmé sezony.

Bývalý tvůrce hry Valencie a Málagy dosud naskočil jen třikrát, v základní sestavě Zinedina Zidana figuroval pouze jednou a dohromady strávil na trávnících jen 104 minut čistého času.

Slabé herní vytížení čtyřnásobnému vítězi Ligy mistrů nevoní a rozhodně se nejedná o krátkodobý jev. I v minulém ročníku byl mezi jedenácti vyvolenými jen jedenáctkrát z celkových osmatřiceti šancí.

San Bernabéu by mohl vítěz španělské ligy z roku 2017 opustit již v lednovém přestupovém okně a také o to měl sportovní úsek Los Blancos v dostatečném předstihu zažádat.

Středopolař jeho kvalit by neměl mít o nabídky nouzi - v minulosti byl spojován jak s velkokluby z Premier League, tak ze suverénem Ligue 1 Paris Saint-Germain.

Isca navíc motivuje i mezinárodní hledisko - trikot by rád změnil i kvůli tomu, aby neabsentoval v nominac Španělska na mistrovství Evropy 2020. Zlatou generaci španělského výběru, který sbíral úspěchy v letech 2008, 2010 a 2012 totiž nestihl a zlata má pouze z evropských šampionátů do devatenácti a jednadvaceti let.